Ola Lindholm gör comeback – med talkshow

Bjuder även in intervjuoffer han känner ”ett personligt agg” mot

Ola Lindholm är tillbaka med "Riktig Talkshow" på Teater Brunnsgatan Fyra.

Den första gästen är en person han känner "personligt agg" mot - Expressens chefredaktör "Thomas Mattsson.

Ola Lindholm har legat lågt efter narkotikadomen hösten 2011. Men nu är han tillbaka i rampljuset med "Riktig talkshow". Premiärgästen är Expressens chefredaktör Thomas Mattsson.

Enligt Ola Lindholm kommer intervjun bli "en speciell utmaning". Det var Expressen som avslöjade att programledaren hade gripits med spår av kokain i kroppen. Att tidningen tidigt publicerade namn och bild har ifrågasatts av bland andra Lindholm själv.

– Det är en alldeles speciell utmaning att intervjua en människa som har en diametralt motsatt uppfattning om vad som är viktigt i livet. Eller har vi det? Om man dessutom känner ett personligt agg mot personen blir utmaningen än större. Thomas Mattson är en sådan människa, och jag gillar utmaningar, säger han i ett pressmeddelande.

"Riktig Talkshow" har premiär på Teater Brunnsgatan Fyra den 8 oktober och kommer att köras i åtta veckor. Andra gäster som medverkar i programmet är Sarah Dawn Finer, Johan Rabaeus och Thorsten Flinck. "Riktig Talkshow" sändes senast i SVT 2002.

– ”Riktig Talkshow är bland det roligaste jag gjort. När Teater Brunnsgatan Fyra frågade om jag ville återuppliva showen tvekade jag inte en sekund, säger han i pressmeddelandet.

Ola Lindholm var tidigare chefredaktör för Kamratposten och programledare för SVT:s "Wild kids". Han jobbar numera på produktionsbolaget ITV Studios.

Publisert: