Realitystjärnan får fängelse – för hårtransplantation

avLinn Elmervik

NÖJE

Jeremy McConnell, 27, valde frisyr framför frihet.

”Celebrity Big Brother”-deltagaren dömdes till samhällstjänst efter han attackerat sin flickvän, men i stället för att fullfölja den åkte han till Turkiet och gjorde en hårtransplantation.

Nu får han fyra och en halv månads fängelse.

Foto: Pressbild Channel 5
Jeremy McConnell.

Den irländske realitydeltagaren och modellen Jeremy McConnell får tillbringa julen i fängelse – men med en snygg frisyr.

I augusti dömdes McConnell till fyra månaders fängelse och tvåhundra timmar samhällstjänst efter att ha attackerat och trakasserat sin dåvarande flickvän Stephanie Davis. Men han fullföljde aldrig straffet.

Visade upp håret på Snapchat

I stället för att infinnas sig på sin samhällstjänst åkte Jeremy McConnell till Turkiet och gjorde en hår- och skäggtransplantation och satte in nya tänder, skriver BBC. Sedan visade han stolt upp sitt nya svall på Snapchat.

Det skulle han inte ha gjort.

Får fängelse

Enligt McConnells representant hade fått lov att ta en paus från sin samhällstjänst för att göra resan, men rätten verkar inte hålla med. Nu döms realitystjärnan till ytterligare fyra och en halv månads fängelse för att ha brutit mot domstolens beslut.

Jeremy McConnell blev ett känt ansikte i Storbritannien efter att han medverkade i realityserien ”Celebrity Big Brother” 2016.