Modeprofiler, var är ni?

NÖJE

Karolina Skande undrar vart makthavarna tagit vägen.

Foto: Fifth avenue shoe repair, ljuvligt!

Dagens snackis:

De flesta modeprofilerna finns på plats men några tunga stolar gapar tomma dag efter dag. Var håller ni hus, storstora modehus och modebloggare?

Dagens bäst klädda:

Det dräller av utomjordiskt snygga fashionistas runt visningsområdet men man bör inte missa alla stiliga modemän. Rasmus Wingård från Filippa K är en av dem. Kolla in så coolt han hängt sin longboard, stilfullt som få!

Dagens trend:

De nerhasade mormorstrumporna visades igår på Carin Wester idag dök de upp igen hos Nygårdsannas. Ett enkelt stylingknep som visar att du har koll! Att hata nylonstrumporna är inte längre ett måste...

Dagens bästa:

Det häpnadsväckande hantverket som visades upp på Fifth Avenue Shoe Repairs visning. En kollektiv suck av spontan njutning gick genom salen när visningen öppnades med en klarröd klänning bortom denna värld.

Dagens sämsta:

För långa visningar. Visst kan det låta knäppt men när man sett samma klänning i 5 olika färger kan det kännas lite tradigt. Hellre kortare visningar där man får en känsla för kollektionen och konceptet än en lång visning med onödiga upprepningar.

ARTIKELN HANDLAR OM

Mode