Ilskan efter vändning i Farmen: ”Alla mina planer går åt helvete”

avBenjamin Andrée

En tvingades lämna ”Farmen” - men ersattes raskt av två revanschsugna ex-farmare.

Det växande antalet deltagare får Tobias Johansson att se rött.

– Min planer går för fan åt helvete hela tiden, säger han i programmet.

Konflikten mellan ”Farmen”-deltagarna Mahsa Farajollahi, 29, och Göran Söderlund, 66, har inte undgått tv-tittarna under säsongen.

I programmet har Masha flera gånger varit tydlig med att hon vill ha ut Göran och som förstakämpe fick hon denna vecka chans att utmana honom i en tvekamp.

– Fan, Göran måste ut jag måste bara vinna, sa hon innan tvekampen.

De båda fienderna gjorde upp i ’kunskap’ och det blev en jämn match där Masha gick som slutlig segrare och Göran fick lämna ”Farmen”.

I samband med att deltagarna skulle lämna tinget fick de en kalldusch av programledaren Paolo Roberto, 50.

– Ni är alldeles för få för att sköta farmen. Därför så betyder det att när ni kommer ner till farmen så har ni fått lite förstärkning. Två stycken kommer sitta och vänta på er. De har en sak gemensamt. Bägge två har blivit utslagna första veckan i ”Farmen” och är väldigt sugna på revansch, sa han till deltagarna.

Foto: TV4
Tobias Johansson i ”Farmen”.

När de sedan återvänder till gården möts de av de tidigare deltagarna Kim Graversen, 48, och Rocco Milovanovi, 64.

Förra veckan blev Tobias Johansson, 27, petad som storbonde när det kom in nya deltagare och hans planer gick i kras. Så han jublade inte över de återvändande deltagarna.

– Jag tycker att det blir jättetråkigt att vi blir fler och fler. Förra veckan var vi fem. Nu är vi nio. De går ju helt åt fel håll det här. Så om en vecka är vi tjugo antar jag. Alltså det måste rensas på folk. Så är det bara. Min planer går för fan åt helvete hela tiden, säger han.

Foto: TV4
Mahsa Farajollahi slår ut Göran Söderlund ur ”Farmen”.
ARTIKELN HANDLAR OM

Farmen