”Unga Mammor”-deltagarens tvillingpar har olika pappor

Niffi Sjöberg: ”Jag fick lite panik över att det var två olika pappor”

avAlex Hartelius

”Unga mammor”-aktuella Niffi Sjöberg berättar för flera medier att hennes tvillingbarn har två olika pappor.

Efter avslöjandet har hon bemötts av näthat från flera håll.

– Just nu är jag ganska besviken på mänskligheten, måste jag säga. Att folk ska lägga sig i en annans privatliv på det här sättet är hemskt, säger hon till Nöjesbladet.

För två år sedan födde ”Unga mammor”-aktuella Niffi Sjöberg, 23, tvillingarna Ludwig och Wilma. Men graviditeten var speciell: Niffi Sjöberg visste inte vem som var pappan till barnen.

– Jag hade gjort slut med mitt ex några månader innan jag blev gravid. Vi hade sex en gång vid ett lite senare tillfälle och då hade jag börjat träffa Jonatan, som jag bor med nu. Men jag var inte tillsammans med någon av dem. Jag var singel, säger hon till Nöjesbladet.

Kort efter beskedet om att hon var gravid blev hon tillsammans med Jonatan och även om han inte visste ifall han var pappan till tvillingarna så var han högst delaktig under hela graviditeten.

– När det var dags för dna-test på Familjerätten sa de åt mig att jag skulle testa den som jag trodde var pappan. Det var lika stor chans för båda, men jag såg en stor likhet mellan min son Ludwig och Jonatan, så jag testade Jonatan först.

Tog en månad innan hon fick svar

Men provsvaren dröjde och Niffi Sjöberg fattade inte varför. Hon ringde upprepade gånger för att få svar. Det tog över en månad innan beskedet kom: Jonatan var far till Ludwig, men inte till Wilma.

– Jag fick lite panik över att det var två olika pappor. Då hade jag redan fått massor med skämt från kompisar och släktingar. Alla visste att det fanns en möjlighet, även om den var väldigt liten.

Flera medier har tidigare skrivit om Niffi Sjöbergs graviditet och hennes medverkan i ”Unga mammor”. Men publiciteten har inte varit positiv för Niffi.

1 av 2 | Foto: TV3
Niffi med tvillingarna Wilma och Ludwig.

Niffi Sjöberg möttes av näthat

Under dagen berättar hon att hon fått motta stora mängder näthat där folk kallat henne både för det ena och det andra.

– Många skriver att jag är en slampa, hora och att jag har haft en trekant. Det har varit allt möjligt. Det har bara bombats med grejer. Tidigare i dag ringde en okänd människa upp mig och sa att han och hans fru slagit vad om att jag haft en trekant med båda papporna.

Hur mår du just nu?

– Just nu är jag ganska besviken på mänskligheten, måste jag säga. Att folk ska lägga sig i en annans privatliv på det här sättet är hemskt. Jag är jättenöjd med mitt liv just nu, jag älskar mina barn och deras fäder älskar dem. Vi har inget problem med det här.

– Jag hade sex med två olika personer på en kortare tid, men det är jag inte ensam om att ha haft.

”Unga mammor” har premiär 27 februari på Viafree.

ARTIKELN HANDLAR OM