Tilde bryter förlovningen

NÖJE

Efter sex år tillsammans går deb bildsköna duon skilda vägar

Foto: ”Nog tror jag att han är den stora kärleken”, sa Tilde till Aftonbladet 2007.

De var förlovade i nästan fyra år, men hann aldrig vandra ner för altargången tillsammans. Programledaren Tilde Fröling, 30, och Magnus Lindqvist, 32, har gått skilda vägar. Flera källor nära paret berättar för Klick! att de inte längre är tillsammans.

– De är båda hetlevrade, men jag hoppas att de hittar tillbaka till varandra, säger en person med insyn i förhållandet.

Den bildsköna duon träffades 2004 och känslorna växte sig snabbt allt starkare. Två år senare kom det stora kärleksbeviset när Magnus gick ner på knä – och fick ett ”ja” till svar.

– Nog tror jag att han är den stora kärleken. Men det är ett hårt jobb att ha ett förhållande, man måste kämpa för att det ska funka, berättade Tilde för Aftonbladet 2007.

Tilde och Magnus förhållande har sannerligen prövats. I höstas kunde vi se brunetten i rutan som programledare för ”Paradise hotel”. I åtta veckor var Tilde på plats i Mexiko för att spela in relationssåpan tillsammans med bland andra Jackie Ferm, 19, och Cimon Lundberg, 20. Med på resan var även sonen Mingus 1,5, medan kärleken Magnus stannade kvar i Sverige.

Mycket påfrestande, så klart. På sin dåvarande blogg på TV6 skrev Tilde att ”det är fruktansvärt jobbigt att vara ifrån Mingus pappa”.

Två månader senare var Mexikotrippen över. Nu har även parets närmare sex års långa kärleksresa tagit slut.

Klick! har pratat med både Tilde och Magnus, men ingen av dem vill kommentera uppgifterna.

ARTIKELN HANDLAR OM

Klick!