Nöje

Hon går i mammas och pappas fotspår

Av: 

Jan-Olov Andersson

NÖJE

Molly Nutley är Änglagårds nya stjärna

ULRICEHAMN. Här är första bilderna på nya stjärnan i ”Änglagård – Tredje gången gillt”.

Molly Nutley, 15, går i Colin Nutleys och Helena Bergströms fotspår.

– Jag kan också gråta and I’m proud of it, säger hon.

Gänget kring den tredje filmen om Fanny, Zac och de andra i ”Änglagårds”-världen har hunnit ungefär halvvägs med inspelningen. Filmen har premiär på juldagen.

Hittills har det varit en väl bevarad hemlighet. Men nu kan det avslöjas: En av de viktigaste rollerna i nya filmen är den som Alice Zander, dotter till Helena Bergströms rollfigur.

Och att regissören och filmens stjärna lät sin tonårsdotter få den rollen var på en gång både ett val de diskuterade väldigt noggrant, men som till sist blev rätt självklart.

”Känns naturligt”

Ska man utsätta en tonårstjej för sådan press? Räcker det inte med alla skriverier om att Colin alltid ska ha Helena i huvudrollen och nu dottern också?

– När Molly nu har blivit intresserad av skådespeleri hade det känts konstigt att ha en audition för hundratals andra tjejer i den åldern, säger Colin Nutley.

– När vi gjorde slutscenerna av den andra filmen var jag gravid med Molly, utan att veta om det. Det känns naturligt att hon ska spela min dotter i filmen. Men det är klart jag är rädd för att hon ska bli sårad av alla kommentarer kring att hon också ska vara med i våra filmer.

Mest cool verkar faktiskt Molly Nutley själv vara.

Filmintresserad har hon alltid varit, gillar allt från barn- och ungdomsfilmer till romantiska komedier och ”Twilight”-filmerna. Johnny Depp, Leonardo DiCaprio och Reese Witherspoon är tre favoritskådespelare.

”Stolt över morsan”

Tidigare var hon en hästtjej. Nu har hon skippat ridningen, ägnar sig mycket åt musik och fick blodad tand på skådespeleri efter en liten roll i mamma Helenas andra film som regissör, ”Så olika”.

– Ingen har tvingat mig till det här, jag skulle inte ha gjort det om jag inte trott att jag fixade det.

Nöjesbladet har sett några scener ur nya filmen, bland annat en stark scen med mor och dotter som slutar med Molly Nutley i tårar. Hon är mycket medveten om alla skriverier om att mamma Helena ofta gråter i filmerna.

– Det är inte roligt att läsa elakheter om sina föräldrar. Men sedan kan jag gå med mamma på stan och höra alla positiva kommentarer och då blir jag enormt stolt över morsan, säger hon.

ANNONS

Bikinis, klänningar och strandkläder. Fynda sommarmode på Ellos sommar-rea!

Extern länk från Ellos

Till kampanjen!

Publisert: