Idolparet gör slut

1 av 5
NÖJE

Idolparet Anna-Sofia Monroy och Frans Walfridsson har gjort slut.

Under torsdagskvällen avslöjade de uppbrottet på Instagram.

– Tillslut var man väl tvungen att ge upp, säger han till Nöjesbladet.

Det forna paret Anna-Sofia Monroy, 17, och Frans Walfridsson, 19, blev kära under sin tid i ”Idol” 2015. Sedan dess har kärleken spirat, men nu går alltså paret skilda vägar, rapporterar Expressen.

– Det är olika faktorer som har gjort att det inte har fungerat. Vi har bråkat ganska mycket och försökt ganska många gånger att göra det bättre men det har inte riktigt fungerat. Så tillslut var man väl tvungen att ge upp, säger Frans Walfridsson när Nöjesbladet når honom.

Ex-paret ska fortsätta försöka vara vänner, och har haft regelbunden kontakt efter att de gjorde slut. Att göra slut var ett gemensamt beslut som skedde för någon vecka sedan.

– Det är klart att det var jävligt surt, framförallt i början. I och med att det har gått ett litet tag så är det ok nu. Men det är lite fram och tillbaka. Det är som med vilket uppbrott som helst, det är värst i början, säger Frans Walfridsson.

Idolerna avslöjade uppbrottet på sina respektive Instagramkonton. Där beskriver de varandra som sina första kärlekar. Vid en bild där ex-flickvännen står i ett snöigt landskap skriver Frans Walfridsson en text om uppbrottet;

”Anso, du har fått mig att uppleva kärlek, känna glädje jag inte trodde fanns och jag trodde aldrig man kunde känna så som jag känt för dig för någon människa innan jag träffade dig. Tack för att du kom in i mitt liv”, skriver Frans Walfridsson.

”Mitt första ex”

Samtidigt under torsdagskvällen publicerade Anna-Sofia Monroy en text med en bild där exet syns i motljus.

"Min första kärlek och nu mitt första ex. Jag visste inte riktigt om det var något att skriva ut men vi har gemensamt bestämt att det är bäst så.”, skriver Anna-Sofia Monroy om uppbrottet på Instagram.

I ett sms till Nöjesbladet vill Anna-Sofia Monroy förtydliga att de går skilda vägar som vänner, och att det inte finns några som helst agg mot varandra.

Flera av deras fans har visat sin kärlek genom att skriva hjärtan och stärkande kommentarer.

ARTIKELN HANDLAR OM