Träffade en het kvinna i baren - min fru vet ingenting

Olle Kvarnsmyr är Nöjesbladets Dr kärlek och svarar på läsarnas frågor om allt som rör relationer

Medicus Amour - i hjärtat ditt jag bor
NÖJE

”Förra veckan när min fru var bortrest och barnen var upptagna med en aktivitet fick jag för mig att gå själv till en bar i närheten för att dricka en öl”

Jag är en gift man närmare 50-årsåldern med två tonårsbarn och bor i södra Sverige. Vi är en genuint lycklig familj även om jag ibland tycker att själva äktenskapet går på rutin. Min fru jobbar för ett stort internationellt bolag vilket har gjort att jag har tagit den största delen av markservicen under vårt äktenskap. Förra veckan när min fru var bortrest och barnen var upptagna med en aktivitet fick jag för mig att gå själv till en bar i närheten för att dricka en öl. När jag satt där i baren dök det upp fyra kvinnor i 30-årsåldern från Stockholm. Vi började prata och jag fick en otrolig kemi med en av kvinnorna. Jag har aldrig upplevt något liknande. inte ens med min fru. När vi skildes åt fick jag en underbar kram som jag fortfarande känner i kroppen. Jag har nu snokat reda på henne hennes profilsida på Facebook. Men vad ska jag göra?

Aja baja

Låt mötet förvandlas till hemlig film

Spännande med ditt heta möte. Den typen av möten kan verkligen pigga upp. Men även om din reptilhjärna säger annorlunda - klicka inte på vänskapsknappen. Lev i stället ett okomplicerat liv med din underbara familj. Hon är för ung för dig och bor inte ens i samma ort. Dessutom har du ett bra äktenskap. Ska du sätta allt på spel bör du vara riktigt säker på vad du gör och ha en riktigt rutten relation med din fru. Låt den spännande kvällen vara en hemlig film i ditt huvud du kan ta fram i smyg.

KONTAKTA OCH FÖLJ DIN FAVORITDOKTOR

Önskar du själv omedelbar assistans av Dr Kärlek - mejla [email protected]

Missa inga visdomar - följ Dr Kärlek på Facebook för senaste råden

ARTIKELN HANDLAR OM

Dr Kärlek

Kärlek

Relationer