Efter ryktena: Pussbild på Eric Saade och Hanna Schönberg

Visar kärleken på Instagram

I månader har det spekulerats i att de är ett par.

Nu har influencern Hanna Schönberg delat en bild där Eric Saade pussar henne.

Artisten Eric Saade, 29, och influencern Nicole Falciani, 23, bröt upp i maj efter fem år tillsammans, nära inpå det planerade bröllopet som skulle ägt rum i Toscana.

På söndagskvällen la Hanna Schönberg upp denna pussbild.
På söndagskvällen la Hanna Schönberg upp denna pussbild.

Sedan dess har det spekulerats i om Eric Saade och influencern Hanna Schönberg, 22, dejtar varandra. De har vid flera tillfällen uppdaterat sina sociala medier från samma platser, vilket har fått deras följare att undra. I somras var de på Ibiza samtidigt och så sent som i förra veckan bakade de kanelbullar i samma kök, enligt Instagram-uppdateringar.

Under söndagskvällen la Hanna Schönberg upp en pussbild på Instagram inifrån en hiss. På bilden syns Eric Saade som pussar henne på pannan.

”Jag var tvungen”

När Aftonbladet träffade Saade i juni, drygt en månad efter att det tagit slut med Falciani, pratade han om uppbrottet. Han berättade att han inte längre mådde bra i relationen.

– Alla har sina strider. Det har pågått ett tag. Men jag menar, en relation har alltid strider och det handlar om att vända och vrida på varje sten och försöka in i det sista. Går det inte, så går det inte. Då får man gå skilda vägar och det var så det blev. Mår man inte bra så gör man inte det. Det har jag lärt mig sedan tidigare med psykisk ohälsa, att man får ta egna beslut då som gör att man mår bra. Det blev så den här gången också, jag var tvungen att ta det här beslutet. Kanske inte ens för att jag ville, men jag var tvungen, sa han då.

Aftonbladet har sökt Schönberg och Saade.

 

Publisert:

LÄS VIDARE