Adam Levine nekar till otrohetsaffär – men ”gick över gränsen”

Vill döpa sitt ofödda barn efter påstådda älskarinnan

Adam Levine med hustrun Behati Prinsloo.
Adam Levine med hustrun Behati Prinsloo.

Maroon 5:s frontman Adam Levine är i blåsväder.

I ett viralt klipp på Tiktok har artisten anklagats för att ha haft en affär med en Instagram-modell.

Nu nekar Levine till anklagelserna, men erkänner att han gått över en gräns.

Instagram-modellen Sumner Stroh, 23, har gått viral på Tiktok efter att ha anklagat artisten Adam Levine, 43, för att ha haft en affär med henne.

– Då var jag ung, naiv och helt ärligt så känner jag mig utnyttjad, säger hon i klippet.

Stroh visar upp skärmdumpar på konversationer med artisten där han bland annat ska ha skrivit ”du är så overkligt jävla het”. I en intervju med Page Six berättar Stroh att hon började träffa Levine 2021 och i klippet säger hon att affären pågick i ett år.

En av skärmdumparna visar ett meddelande som Adam Levine ska ha skrivit till henne på Instagram tidigare i somras, ett par månader efter att de slutade träffas.

”Okej, en serös fråga. Jag ska få ett barn till och om det blir en pojke skulle jag verkligen vilja döpa honom till Sumner. Skulle det kännas okej för dig? Jag är dödsseriös”.

För Page Six hävdar Instagram-modellen att de inte har hörts sedan dess.

Adam Levine slår tillbaka

Modellen Sumner Stroh.
Modellen Sumner Stroh.

I en story på Instagram nekar artisten till att han ska ha haft en fysisk relation med Sumner Stroh och skriver att ”hon är full av skit”. Han erkänner dock att de har haft en konversation.

”Det var dåligt omdöme av mig att prata med någon annan än min fru på ett så flörtigt sätt. Jag hade ingen affär med henne, men jag gick över gränsen under en beklaglig period i mitt liv”, skriver Adam han på Instagram.

Adam Levine menar att det i vissa fall var rent olämpligt och att han har ”vidtagit åtgärder” för sin familjs skull.

”Min fru och min familj är allt för mig. Att vara så naiv och dum nog att riskera det enda som verkligen betyder något för mig var det största misstaget jag någonsin kunde göra”, fortsätter han.

Levine avslutar texten med att han aldrig kommer att göra om det och att han tar fullt ansvar för situationen.

Fler kvinnor träder fram

I ett efterkommande klipp på Tiktok ber Sumner Stroh om ursäkt till Adam Levines fru, Victoria’s Secret-modellen Behati Prinsloo, 34.

– Det är inte jag som far illa av det här. Det är Behati och hennes barn. Och för det är jag är väldigt, väldigt ledsen, säger hon i klippet.

Till följd av att Stroh delade med sig av sin upplevelse har nu fler kvinnor trätt fram och anklagat artisten för att ha skickat flirtiga meddelanden, skriver TMZ.

Adam Levine och Behati Prinsloo har varit gifta sedan 2013. Tillsammans har de två barn Dusty Rose, 5, och Gio Grace, 4. Och nu inväntar paret alltså sitt tredje barn.

Sumner Stroh on TikTok
Publisert:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN