Efter rockbandets krasch – flera medlemmar skadade

Sångaren: ”Jag är otroligt ledsen över det som har hänt”

NÖJE

Det var under fredagen som bandet ”Adrenaline Mobs” turnébuss var involverad i en våldsam krasch med en långtradare, en krasch som ledde till basisten David ”Z” Zablidowsky död. Nu har polisen gått ut med skadeläget på de övriga bandmedlemmarna.

1 av 3 | Foto: Alachua County Sheriff's Office
Bandets bastist avled av sina skador efter olyckan.

Det var under fredagen som bandet ”Adrenaline Mob”:s turnéfordon kraschade med en långtradare på väg till en konsert i Florida. Kraschen var så våldsam att en av bandmedlemmarna, David ”Z” Zablidowsky avled av sina skador efter olyckan, detta bekräftade hans bror senare.

Under lördagen gick sångaren, Russell Allen ut med ett meddelande på sin facebooksida, där han berättade om händelsen.

– Under gårdagen var jag med om en olycka som tog livet av min nära vän och bandkollega David ”Z” Rock, och som skadade tre personer ur vårt följe allvarligt, jag är så otroligt ledsen över det som har hänt. Jag är tacksam för den kärlek vi har fått från människor världen över och fortsätt att stötta Davids familj under denna svåra tid och de allvarligt skadade, skriver han.

Flera medlemmar skadade

Polisen i Florida har nu gått ut med skadeläget på de övriga bandmedlemmarna, sångaren Russel Allen, Mike Orlando och Jordan Cannata skadades alla i olyckan men ingen av dem fick allvarliga skador till följd av kraschen.

Sångaren Russel Allen fortsatte i sitt uttalande på Facebook att hylla räddningspersonal för sin insats efter olyckan och tacka dem för det arbete de utfört.

Adrenaline Mob är en amerikansk supergrupp där flera av medlemmarna varit med i betydande grupper, bland annat ”Symphony X” och ”Dream Theater”. De var ute på en USA-turne när den allvarliga olyckan inträffade.

ARTIKELN HANDLAR OM

Musik