Tom Sizemore anklagas för övergrepp mot barn

avLinn Elmervik

NÖJE

Ska ha begått övergrepp på 11-flicka under inspelning

1 av 2 | Foto: Jordan Strauss / AP TT NYHETSBYR N
Tom Sizemore.

Tom Sizemore, 55, stängdes av från inspelningarna av thrillern ”Born killers” 2003.

Anledningen var att skådespelaren anklagades för sexuella övergrepp mot en 11-åriga flicka i produktionen.

Den amerikanske skådespelaren Tom Sizemore stängdes av från inspelningarna av filmen ”Born killers”, som också går under titeln ”Piggy banks”, i Utah efter att en 11-årig flicka i produktionen lämnat skakande vittnesmål, skriver The Hollywood Reporter.

Flickan, som hade en liten roll i filmen, skulle sitta i Sizemores knä under fotografering. Efteråt berättade hon för sin mamma att skådespelaren hade rört hennes könsdelar.

Tom Sizemore ska ha avslutat inspelningarna av filmen i Malibu några månader senare, efter att flickans familj bestämt sig för att inte polisanmäla.

”Det jävla äcklet”

Minst tolv medarbetare bekräftar uppgifterna om händelsen för Hollywood Reporter och filmproducenterna Jai Stefan, Michael Manshel och Gus Spoliansky säger till tidningen att de stängde av Sizemore från inspelningarna på grund av anklagelser om sexuella övergrepp.

– Den lilla flickan sa vad hon sa och vi tänkte alla: det jävla äcklet. Det var aldrig något tvivel. Han var den där killen som redan var känd för att fälla opassande kommentarer, vara full, vara hög, säger en medarbetare.

Tom Sizemore nekade till anklagelserna 2003.

– Jag har gjort många hemska saker och jag skulle aldrig göra något mot barn, sa han till producenterna.

Svenska kvinnor reagerar på hashtaggen #metoo 00:46
ARTIKELN HANDLAR OM