Gunhilds Stordalens vänhyllning till makens ex

Hyllar ex-frun i känslosamt inlägg: ”Du är helt fantastiskt”

NÖJE

Att vara fru och ex-fru kanske inte är den bästa starten för en vänskap, men för Gunhild Stordalen och Ingrid Stordalen har det blivit en vänskaplig succésaga.

– Ingrid Stordalen du är helt fantastiskt, skriver Gundhild Stordalen nu på sociala medier.

Att vara fru och ex-fru kan ibland vara som att vara hund och katt, men för Gunhild Stordalen och Ingrid Stordalen, fru och ex-fru till Petter Stordalen så fungerar det alldeles utmärkt, och nu hyllar Gunhild ex-frun på sociala medier.

”Är helt fantastisk”

”Att vara ex-fru och fru kanske inte är den bästa starten, men oväntade vänskaper är de bästa, Ingrid Stordalen du är helt fantastiskt” skriver hon på sitt Instagramkonto.

Stordalens inlägg hyllas av hennes följare som skriver flera känslosamma meddelanden till de båda: ”Ni båda två är fantastiska” och ”En bild säger mer än tusen ord, så vackert!”, är några av kommentarerna.

Var gifta i 17 år

Petter Stordalen var gift med sin första fru Ingrid Stordalen i 17 år och de har tre barn tillsammans, Gunhild Stordalen har tidigare pratat om den goda relationen mellan de båda och sa redan 2011 i en intervju med ”Hent og Nå” att hennes fina relation till Ingrid har varit obeskrivligt viktigt.

Gunhild Stordalen kämpar sedan 2014 mot den livshotande och obotliga bindvävssjukdomen Systemisk skleros.

ARTIKELN HANDLAR OM