Krista Siegfrids har fått sin Janne

Eurovision-stjärnan sa ja till Aftonbladet-profilen i lördags

Uppdaterad 2020-11-19 | Publicerad 2017-10-09

Krista Siegfrids och Janne Grönroos har gift sig.

I lördags sa den finska artisten och Aftonbladet-profilen ja till varandra.

– Älskade Janne, tack för att jag får leva med dej, skriver Krista Siegfrids på instagram.

Hon sjöng ”Marry me” iförd brudklänning när hon tävlade för Finland i Eurovision song contest 2013.

Och nu har Krista Siegfrids, 31, gjort just det hon sjöng om.

I lördags gifte hon sig med sin tonårskärlek, pojkvännen Janne Grönroos, 33, komiker och programledare som varje vecka syns i Aftonbladets och TV3:s morgonshow ”Aftonbladet morgon”.

”Tänk att jag fick gifta mig med min absoluta favoritmänniska i min vackra hemstad Kaskö. Älskade Janne, tack för att jag får leva med dej.” skriver Krista Siegfrids på instagram.

– Vi hade ett litet bröllop med familjen och våra närmaste vänner, säger Janne Grönroos.

Varit tillsammans i 13 år

Var det nervöst?

– Ja, det var överraskande nervöst just innan. Vi har ju vandrat livet tillsammans ganska länge redan. Men det enda jag behövde göra var att säga ”ja”, så det gick bra, säger han med ett skratt.

Krista Siegfrids och Janne Grönroos har varit ett par i 13 år. De förlovade sig 2014 men bröllopet har fått vänta tills nu.

Så det var kanske dags?

– Ja. Så har hela världen sagt, säger han och skrattar.

— Vi har försökt att hitta en ledig helg. Men vi förlovade oss en oktober och skaffade vår första bostad ihop en oktober så vi kände att det var en bra månad. Och vi hade kollat att löven var fina också i Kristas hemstad, så vi visste att det skulle bli bra.

Väntar med bröllopsresan

Efter Eurovision song contest 2013 har Krista Siegfrids tävlat två gånger i Melodifestivalen, 2016 med låten ”Faller” och igen 2017 med ”Snurra min jord”. Både 2016 och 2017 var hon dessutom programledare för den finska motsvarigheten till Melodifestivalen, UMK.

Janne Grönroos har bland annat varit programledare för morgonshowen på finska Yles svenskspråkiga radiokanal X3M. Sedan i mars 2017 är han sidekick i ”Aftonbladet morgon”.

Bröllopsresa blir det. Men inte nu på en gång.

– Vi är inte helt färdiga med den än, men det blir en resa senare, säger Janne Grönroos.

DiNG DoNG!!!! ✨ I finally married my favorite person @jannegronroos in my beautiful hometown Kaskinen. ❤️🙏 Tänk att jag fick gifta mig med min absoluta favoritmänniska i min vackra hemstad Kaskö. ❤️🙏😭 Älskade Janne, tack för att jag får leva med dej. Bild: Mikael Nybacka. #marrymebaby #dingdong #thebestdayever #autumnwedding #wedding

ANNONS