Sångerskan Kelly Price spårlöst försvunnen – enligt familjen

Advokaten slår tillbaka: ”Hon är i säkerhet”

Kelly Price 2012.
Kelly Price 2012.

Kelly Price skrevs ut från sjukhuset – och försvann.

Åtminstone enligt familjen. Enligt TMZ utreder polisen just nu vad som kan ha hänt sångerskan.

På lördagen gick hennes advokat ut och meddelade att Price ”återhämtar sig på hemlig plats”.

Gospelsångerskan Kelly Price, 48, har försvunnit spårlöst, skriver TMZ. Stjärnan var inlagd på ett sjukhus i Georgia, USA, under augusti. Hon hade drabbats av corona, något som hon själv berättade om på sociala medier.

Tre veckor efter att hon blivit inlagd ska hennes barn ha fått samtal om att deras mamma skulle skrivas ut, trots att hon inte var fullt frisk.

Anmäld försvunnen

Sedan dess har ingen sett till Kelly Price. Hennes pojkvän ska ha hindrat både vänner och familj från att besöka hennes hem. Förra veckan tog sig polisen in i sångerskans hem, detta efter att flera personer larmat dem och varit oroliga. Ingenstans fanns Kelly Price att hitta, och nu är hon anmäld förvunnen.

I hemmet hittades heller inga tecken på våldsamheter. Enligt TMZ pågår just nu undersökningar för att ta reda på vad som egentligen har hänt sångerskan.

På lördagen kom uppgifter om att Kelly Price advokat Monica Ewing meddelat polisen om att sångerskan är i säkerhet – och att hon ”återhämtar sig på hemlig plats”.

Enligt TMZ är dock Price fortfarande på National crime information centers lista över försvunna personer. Det är oklart varför Price inte hört av sig till sin egen familj.

Det här är Kelly Price

Kelly Price är mest känd som gospel– och R&B-sångerska. Hon har varit bakgrundssångerska för stjärnor som George Michael, Whitney Houston, Aretha Franklin och Maria Carey, men har även släppt flera egna album.


Jackpott 25 miljoner! Följ expertens system: ”Här är skrällarna”
Publisert:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN