Molly Sandén får egen timme på Allsången

Gör årets upplaga av ”Allsångsscenen är din” på Skansen

I augusti intar Molly Sandén Allsång på Skansen – och får dessutom en helt egen timme på scenen.

– Jag lovar att bjuda på en oförglömlig kväll med hela känslospektrat inkluderat, säger hon i ett pressmeddelande.

När SVT utvidgar ”Allsång på Skansen” för elfte året i rad blir det Molly Sandén, 29, som får äran att ta över Sollidenscenen på Skansen för sin alldeles egen direktsända timme.

– Det känns riktigt stort att få göra ”Allsångsscenen är din” precis som Laleh, Håkan Hellström och Lisa Nilsson gjort tidigare. Jag lovar att bjuda på en oförglömlig kväll med hela känslospektrat inkluderat och kanske får jag med mig några gäster också som kryddar kvällen lite extra. Tänk att det är min tur nu. Jag längtar, säger Molly Sandén i ett pressmeddelande.

Molly Sandén.
Molly Sandén.

10 år sedan Allsångsdebuten

Tidigare har också bland andra Tomas Ledin, Alcazar och Miriam Bryant fått samma ära och förra året Benjamin Ingrosso som underhöll allsångspubliken lite extra.

– Det är underbart att Molly Sandén inte bara är tillbaka som gäst i ”Allsång på Skansen” utan också gör årets ”Allsångsscenen är din”. Hon har varit en del av Allsången under många år och har en stor egen låtskatt att bjuda oss på, säger SVT:s exekutiva producent Per Rådelius.

För Molly Sandén innebär det ett tioårsjubileum.

– 2012 medverkade jag i Allsång på Skansen för första gången. Att få äga kvällen totalt, tio år senare, känns så mäktigt, säger hon i pressmeddelandet.

”Allsångsscenen är din” med Molly Sandén sänds tisdag 9 augusti 21.00 på SVT1, efter det ordinarie avsnittet av ”Allsång på Skansen”.

Rockbjörnen
Publisert:

LÄS VIDARE