Jessica Wahlgren

Jessica Wahlgren och Magnus Norman har gift sig

Bröllopslycka för kändisparet

Av: 

Natalie Demirian

NÖJE

Jessica Wahlgren och Magnus Norman har sagt ja till varandra.

På Instagram delar flera kända gäster med sig av bilder på det nygifta paret.

Bland brudtärnorna fanns Pernilla Wahlgren och Hanna Hedlund.

Både Jessica Wahlgren, 47, och Magnus Norman, 46, har flitigt uppdaterat sina följare om förberedelserna inför sitt bröllop.

”Det har gått drygt 1 år sen frieriet och imorgon är det exakt 2 år sen vi gick på vår första dejt. Det känns pirrigt stressigt men framför allt helt fantastiskt att få dela resten av våra liv tillsammans. Längtar efter att kalla dig min man”, skrev Jessica Wahlgren i ett Instagraminlägg under fredagen.

Under lördagen gifte sig paret.

”Världens mest naturliga grej”

Flera kända profiler har lagt ut både bilder och videor från bröllopet, bland andra artisten Lina Hedlund och tärnorna Hanna Hedlund och Pernilla Wahlgren.

Jessica Wahlgren och Magnus Norman.

Magnus Norman har tidigare berättat för Aftonbladet att han träffade Jessica Wahlgren för första gången i sin padelhall.

– I vår ska vi gifta oss. Det har gått snabbt, men för oss känns det inte snabbt, för oss känns det som världens mest naturliga grej. Det känns som att vi har varit tillsammans under en mycket längre tid än vad vi har. Även om det så klart har gått fort när man ser på det så, så känns det som världens mest naturliga grej att vi skulle flytta ihop, gifta oss... jag vill kalla henne för min fru, sa han i höstas.

ANNONS

Beställ muminmuggen Fiske till Mumindagen - nu till rabattpris hos Nordic Nest!

Extern länk från Nordic Nest

Köp muminmuggen här!

Publisert:

LÄS VIDARE

”Love is blind” säsong två – så gick det sen

ÄMNEN I ARTIKELN

Jessica Wahlgren

Magnus Norman