Let’s dance

Bildbeviset: Anis Don Demina klar för ”Let’s dance”

Avslöjar: Även Keyyo och Michel Tornéus ställer upp i TV4:s danstävling

Av: 

Torbjörn Ek

NÖJE

Efter succén i Melodifestivalen: Nu går Anis Don Demina till ”Let’s dance”.

Aftonbladet kan också avslöja att komikern Keyyo och friidrottsstjärnan Michel Tornéus tävlar i TV4-showen.

Anis Don Demina utanför replokalen.
Anis Don Demina utanför replokalen.

Youtube-profilen och artisten Anis Don Demina, 27, har hyllats för sin insats som programledare i Melodifestivalen. I sina sociala medier har han antytt att han kommer att göra mer tv under våren och nu kan Aftonbladet avslöja att det är ”Let’s dance” det handlar om.

Flera källor bekräftar att Anis Don Demina ska vara med och tävla i den kommande säsongen av TV4:s danstävling som i år för första gången leds av Petra Mede, 50, och David Lindgren, 38.

Don Demina har exempelvis setts upprepade gånger utanför träningslokalen som ligger i Filmhuset på Gärdet i Stockholm, enligt Aftonbladets reportrar Anna och Hans Shimoda.

Anis Don Demina.
Keyyo.

Keyyo i hårdträning

Aftonbladets källor avslöjar även att komikern och programledaren Kristina ”Keyyo” Petrushina , 23, också har tackat ja till tävlingen och nu ligger i hårdträning för att försöka imponera på tv-tittarna i allt från wienervals och cha-cha-cha till pasodoble och jive.

Keyyo har flera gånger prisats på Youtube-galan Guldtuben, 2017 ledde hon Aftonbladets musikpris Rockbjörnen och 2017 och 2018 var hon en av programledarna för TV4:s ”Talang”.

Dessutom är friidrottsstjärnan och längdhopparen Michel Tornéus, 34, klar för tävlingen enligt en av Aftonbladets uppgiftslämnare.

Tornéus avslutade sin elitkarriär 2019 och åkte direkt från SM till inspelningarna av SVT:s ”Mästarnas mästare” som sändes förra våren. Där stod han sen som segrare.

Och Tornéus förutsättningar för framgångar även i ”Let’s dance” ser bra ut. Bland tidigare ”Let’s dance”-vinnare återfinns en mängd idrottsprofiler, som Martin Lidberg, 2007, Anton Hysén både 2012 och i en jubileumssäsong 2015, Ingemar Stenmark 2015 och Jesper Blomqvist 2017.

Michel Tornéus under inspelningen av SVT:s Mästarnas mästare.

Tidigare avslöjade

TV4 har nu bekräftat Aftonbladets uppgifter om att Carola Häggkvist, 54 och Suzanne Axell, 65, ska tävla i ”Let’s dance”. Tv-kanalen har också gått ut med att tidigare ”Robinson”-vinnaren och polisen Martin Melin, 53, är klar för tävlingen.

Aftonbladet har också tidigare avslöjat att Filip Lamprecht, 23, och Hanna Hedlund, 46, också ska vara med i tävlingen.

Enligt källor ska också pensionerade SVT-profilen Janne Josefsson, 68, ha varit klar för tävlingen, men han själv hävdar bestämt att det inte stämmer.

Aftonbladet har varit i kontakt med TV4 som inte vill kommentera. Vi har även sökt Anis Don Demina, Keyyo och Michel Tornéus.

ANNONS

Fynda bland snygga klänningar, kappor och mycket mer - nu till 25% rabatt!

Extern länk från Ellos

Gå till rean

Publisert:

LÄS VIDARE

Dermot Clemenger om dejtandet: ”En spontan person kan få mig på kroken”

ÄMNEN I ARTIKELN

Let’s dance

Anis Don Demina

Michel Tornéus

”Keyyo” Kristina Petrushina