Nicolas Cages son i våldsam bilolycka

Försökte fly undan polis

Publicerad:
Uppdaterad:
1 av 3

NÖJE

HOLLYWOOD

För mindre än 18 månader sedan uppgav Nicolas Cage son, Weston, att han besegrat sina efterhängsna missbruksdemoner.

I lördags verkar den 25-årige hårdrockssångaren fått ett rejält återfall.

Det slutade med polisingripande och en våldsam bilkrasch mot ett träd.

Allt inleddes när han och en kompis råkade ut för en mindre kollision i San Fernandodalen i Los Angeles.

Weston stannade för att utbyta information med den andra föraren. Men när han fick reda på att polis larmats gick han enligt TMZ i taket, kastade sig i bilen och trampade gasen i botten.

Men i flykten förlorade han kontroll över fordonet, körde rakt över en gräsmatta, mejade ner en rad brevlådor och en gatuskylt innan framfarten stoppades av ett träd.

I kraschen förlorade hans bil ett av hjulen.

Hans greps kort därpå av polis för rattfylla.

Försökt gå i pappas fotspår

Det är långt ifrån första gången Weston är i klammeri med rättvisan. 2011 greps han två gånger för bråk med sin dåvarande hustru Nikki Williams. Efteråt la han in sig på avvänjning.

Westons mamma är den före detta fotomodellen Christina Fulton. Förutom musiken har 25-åringen försökt följa i sin pappas fotspår och medverkat i några av hans filmer, såsom ”Lord of war” och ”Rage”. Han har också bidragit med låtar till filmmusiken i pappans filmer ”Drive angry” och ”Joe”.

Familjelivet hjälpte honom

I september 2015 uppgav Weston att han var vit och att familjelivet hjälpt honom på rätt spår igen.

– Han räddade mitt liv, han är min ängel, sa Weston om sonen Lucian.

Några år tidigare hade det inte sett lika bra ut. Weston har uppgett att han när han drack som värst kunde han dricka 30 öl om dagen, en låda vin och starksprit.

Till veckotidningen People uppgav han att han en gång hade blandat alkohol och piller i en sådan mängd att han trodde att han ”höll på att gräva sin egen grav”.

Sedan 2013 är han gift med Danielle, som är mamma till parets son Lucian. Två dagar innan bröllopet i London hade de fått reda på att de skulle bli föräldrar.

Publicerad:

LÄS VIDARE