Ernst ska bli farfar

Sonen Sebastian Kirchsteiger och Cecilia Möller väntar sitt första barn: ”Kommit en liten tår”

Babylycka väntar familjen Kirchsteiger.

Ernst ska bli farfar för första gången.

Vi ser så mycket fram emot att få träffa vårt barnbarn nästa år, hälsar han via TV4.

I februari nästa år ska Ernst, 62, och Ulla Kirchsteigers, 63, äldsta son Sebastian Kirchsteiger, 36, och sambon Cecilia Möller, 36, bli föräldrar. De delar med sig av babylyckan på Instagram, där paret visar upp ultraljudsbilder och kramar om varandra.

”Vi är äntligen redo att berätta att vi ska bli en till i februari. Sebastian och jag väntar barn”, skriver Cecilia Möller på Instagram.

”Vi är löjligt lyckliga och längtar efter att få träffa det lilla undret som växer i mig”.

Ernst Kirchsteiger.
Ernst Kirchsteiger.

”Att se deras miner”

Sebastian Kirchsteiger berättar via TV4 om föräldrarnas reaktion när de fick veta om det kommande barnbarnet.

– Vi är så glada och förväntansfulla. Att berätta för mamma och pappa och se deras miner var bland det roligaste jag gjort i mitt liv, säger han.

Och tv-profilen kunde inte hålla tillbaka tårarna när han och hustrun Ulla fick veta att de skulle bli farfar och farmor för första gången.

– Både jag och Ulla blev jätteglada när vi fick veta. Det kan ha kommit en liten tår. Vi ser så mycket fram emot att få träffa vårt barnbarn nästa år, säger Ernst Kirchsteiger via TV4.

Ernst Kirchsteiger med sönerna Ludvig och Sebastian. 
Ernst Kirchsteiger med sönerna Ludvig och Sebastian.

Bonusbarnbarn

Sedan tidigare har Ernst Kirchsteiger fyra bonusbarnbarn. Sonen Ludvig Kirchsteigers,32, sambo Åsa Astval, 45, har fyra barn sedan ett tidigare förhållande.

– Jag har bonusbarnbarn, Ludvig har fyra fantastiska sådana som jag verkligen gillar. Jag har själv en stark barnslig ådra och fnittrar trots att jag är två meter man, har Ernst Kirchsteiger tidigare sagt till Aftonbladet.

Säsongsavslutningen av ”Sommar med Ernst” sänds på TV4 torsdag 13 augusti 20.00.

Publisert:

LÄS VIDARE