Robert Kardashian får avslag i vårdnadstvist

Kräver att exet Blac Chyna drogtestas

Av: Natalie Demirian

Publicerad:
Uppdaterad:
Robert Kardashian och Blac Chyna.
Robert Kardashian och Blac Chyna.

Robert Kardashian och Blac Chyna bråkar vidare.

Nu avslås Robert Kardashians begäran om att Blac Chyna akut inte längre ska vara primär vårdnadshavare till deras dotter.

Han kan däremot fortfarande ta ärendet till domstol, skriver People.

Det var i januari som TMZ uppgav att realitystjärnan Robert Kardashian, 32, i en förseglad domstolsansökan ska ha ansökt om att akut få primär vårdnad om treåriga dottern Dream Kardashian.

Vill att exet drogtestas

Han hävdade att exet Blac Chyna, 31, som egentligen heter Angela Renée White, är ”utom kontroll” och begärde i ansökan att Blac Chynas tid med Dream ska begränsas till helger. Dessutom vill han att en barnvakt ska vara närvarande när hon är med barnet, och att Blac Chyna ska alkohol- och drogtestas en halvtimme innan varje besök.

Robert Kardashians syster Khloé Kardashian ska också ha backat upp sin brors påståenden och skrivit i ansökan att Dream agerar allt mer aggressivt och att hon inte vill åka hem till sin mamma.

Har gemensam vårdnad

Nu har en domare avslagit hans ansökan, skriver People.

Domstolen menar att ärendet inte är så akut att det kräver ett omedelbart beslut från domstolen. Däremot kommer Kardashian fortfarande få argumentera för förändringen i vårdnaden om dottern i domstol.

I de nya dokumenten framgår det att Blac Chyna är chockad över Kardashians anklagelser.

Det tidigare paret gick med på att ha gemensam vårdnad om dottern i september 2017 efter flera uppmärksammade bråk och skandaler.

Publicerad: