Let’s dance

Komikerna klara för ”Let’s dance”

Anders Jansson: ”Vi ger allt, sista bloddroppen”

Av: 

Rosanna Berg

Anders Jansson ska kliva ut på dansgolvet i ”Let’s dance”.
Anders Jansson ska kliva ut på dansgolvet i ”Let’s dance”.

NÖJE

Två komiker är klara för ”Let’s dance”.

Det är Anders Jansson och Sussie Eriksson som kommer att inta dansgolvet på fredagarna.

– Vi har börjat känna på de här höftdanserna, säger Sussie Eriksson.

I ”Efter fem” i TV4 avslöjades det att komikern Anders Jansson, 52, känd från humorprogrammet ”Hipp hipp!” är klar för ”Let’s dance” med danspartner Jasmine Takács.

– Jag är väldigt lyckligt lottad. Jasmine är väldigt tävlingsinriktad det gillar jag. Jag är också en vinnarskalle, vi ger allt, sista blodsdroppen, säger han i programmet.

Det är den före detta fotbollsspelaren Anders Svensson, 43, och politikern Jan Björklund, 57, som de ser som eventuella rivaler på dansgolvet.

– Jag har ju aldrig sett Jan Björklund dansa. Jag har ju aldrig varit på Nobelfesten så jag vet inte hur han är. Dansar han som Carl Bildt, då ligger vi bra till.

Sussie Eriksson har dansat i musikaler, men aldrig som ”sig själv”.

”Jag gömmer mig inte i någon karaktär”

Under morgonen avslöjade ”Nyhetsmorgon” i TV4 att komikern och musikalartisten Sussie Eriksson, 57, är klar för ”Let’s dance” med danspartner är Kalle Sterner.

– Jag har oerhört kul. Vi har börjat känna på de här höftdanserna med glada fötter ihop med knäna, säger hon i programmet.

Just nu medverkar hon också i musikalerna ”Häxorna från Eastwick” och ”Mamma Mia” där det förekommer en hel del showdans. Men att det skulle innebära ”dansfusk” håller hon inte med om.

– Jag har ju tagit steg och jag har ju någon slags taktkänsla och rytmfeeling men det här är någonting helt annat, säger hon.

– Man kan inte leka att man kan det, för det kan man inte. Det är en jätteutmaning och så sjukt mycket svårare än vad jag hade kunnat tänka mig.

Det här är annorlunda för henne, säger hon. Det är första gången som hon kommer att dansa ”som sig själv”.

– Jag tror att jag kommer få anstränga mig en smula och jobba med att det faktiskt är jag som dansar. Jag gömmer mig inte i någon karaktär.

ANNONS EXTERN LÄNK

Missa inte: Den nya muminmuggen för 2021 finns hos Nordic Nest – beställ här!

Nordic Nest

Publisert:

LÄS VIDARE

Carolas stöttning från danspartnern

ÄMNEN I ARTIKELN

Let’s dance

Anders Jansson

TV4