Sofia Richie och Scott Disick har gjort slut – igen

Tre månader efter återföreningen

Av: Rosanna Berg

Publicerad:

NÖJE

Nu är det slut igen.

Drygt tre månader efter återföreningen har Sofia Richie och Scott Disick gått skilda vägar.

– Eftersom de inte längre befinner sig på samma våglängd bestämde de sig bara för att vara isär, säger en källa till People.

Tv-stjärnan Scott Disick, 36, och modellen Sofia Richie, 21, har gjort slut för andra gången, rapporterar People. Paret som har varit tillsammans i tre år gjorde senast slut så sent som i maj, för att senare återförenas.

Enligt en källa till People är det slut, ”åtminstone för nu”.

– Det har alltid varit svårt för dem att hitta en balans mellan förhållandet och Scotts familjeliv. Hans barn kommer alltid i första hand, säger källan.

Ytterligare en källa till tidningen berättar att Sofia Richie helst vill umgås med sina vänner just nu.

Sofia Richie och Scott Disick.
Foto: AP, TT
Sofia Richie och Scott Disick.

”Sofia har fått nog”

– Sofia vill hänga med sina kompisar och njuta av sommaren. Eftersom de inte längre befinner sig på samma våglängd bestämde de sig bara för att vara isär. Åtminstone för nu, säger källan.

Disick och Richie har dejtat sedan 2017 och förhållandet har stundvis varit stormigt. En av anledningarna till det tidigare uppbrottet sägs vara Disicks tidigare alkoholmissbruk och hårda festande.

– Scott har gått tillbaka till sin gamla vanor och Sofia har fått nog, sa en källa då till Page six.

Disick var tidigare tillsammans med realityprofilen Kourtney Kardashian, 41, som han har tre barn tillsammans med. I det förhållandet var han otrogen mot henne vilket uppges vara en av anledningarna till att det tog slut mellan dem.

Publicerad:

LÄS VIDARE