Här dyker Lotta Engberg och Mikael Sandström upp hand i hand

Av: Raluca Dintica

Publicerad:
Uppdaterad:

Lotta Engberg och Mikael ”Soldoktorn” Sandström gjorde kärlekssuccé på Kristallengalan när de visade upp sig offentligt – för första gången.

Det nykära paret Lotta Engberg och Mikael ”Soldoktorn” Sandström visade upp sig offentligt tillsammans för första gången. De kramades först på röda mattan där de poserade framför kamerorna. Sedan gjorde de stor succé när de dök upp hand i hand under Kristallengalan. Tillsammans presenterade de priset för årets manliga och kvinnliga programledare som gick till David Hellenius och Renée Nyberg.

– Ja, Mikael. Vem kunde ana att du och jag skulle stå här tillsammans? Men jag måste säga att det är fantastiskt, sa Lotta Engberg.

– Ja, det är det verkligen, instämde Mikael Sandström.

Lotta Engberg och Mikael Sandström.
Foto: Karin Törnblom
Lotta Engberg och Mikael Sandström.

Första dejten var en fondue-middag

Det var i början av augusti Aftonbladet avslöjade att tv-stjärnorna är ett par efter flera månaders flirtande. Mikael Sandström berättade då att singellivet var över och att Lotta Engberg hade hälsat på honom hemma i Hallstahammar. Och stannat över natten.

– Det blev torsdagsmys. Vi åt fondue, det blev kyckling, entrecôte, karré och stora räkor. Kvällen var strålande, men vad som hände efter klockan 22 får ni inte veta. Jag måste ta hänsyn till Lotta. Men man kan säga att det var en trevlig middag och den var inte slut vid 22, sa han då.

Foto: Stina Stjernkvist/TT / TT NYHETSBYRÅN
Paret gick hand i hand under Kristallengalan.

”Finare kille får man leta efter”

Lotta Engberg sa i ett sms till Aftonbladet att hon mer än gärna kallar sig Mikael Sandströms flickvän.

”Är mer än hellre Mikaels tjej. Finare kille får man leta efter”, skrev hon i ett sms.

Publicerad:

LÄS VIDARE