Shakiras första ord om uppbrottet från Gerard Piqué

Kommenterar ryktet om otrohet

Shakira och Gerard Piqué 2019.
Shakira och Gerard Piqué 2019.

För första gången pratar Shakira om uppbrottet från Gerard Piqué.

Hon kallar den här perioden i sitt liv för den mörkaste hon någonsin upplevt.

– Ibland känns det som en mardröm och som att jag kommer att vakna upp snart. Men nej, det är på riktigt, säger hon till amerikanska Elle.

Nyheten slog ned som en bomb.

Efter elva år ihop separerar sångerskan Shakira, 45, och fotbollsspelaren Gerard Pique, 35.

Nu kommenterar hon för första gången uppbrottet.

– Jag har varit tyst tidigare och bara försökt att processa allt. Det är svårt att prata om, speciellt eftersom jag fortfarande är mitt i det, och för att jag är en offentlig person och för att vår separation inte är som en vanlig separation, säger hon till amerikanska Elle.

Shakira om sina barn

För att klara av den senaste tidens känslostorm har hon vänt sig till musiken.

– Jag känner att i den här perioden av mitt liv, som antagligen är den svåraste och mörkaste tiden i mitt liv, så har musiken gett mig ljus.

Och det är inte bara hon som haft det tufft.

– Även mina barn. Otroligt svårt, säger Shakira.

Shakira.
Shakira.

Hon och Piqué har tillsammans sönerna Sasha, 7, och Milan, 9. Shakira berättar att hon försöker att hålla ihop det framför barnen, för deras skull.

– Det är jobbigt för två barn som försöker att ta in sina föräldrars separation. Ibland känns det som en mardröm och som att jag kommer att vakna upp snart. Men nej, det är på riktigt.

Ryktet om Piques otrohet

Många har spekulerat i att separationen kom efter att Gerard Piqué varit otrogen. Det ryktet vill Shakira inte kommentera.

– Sådana detaljer är för privata för att prata om, i alla fall just nu. Allt är så färskt. Jag kan bara säga att jag gav allt i den här relationen och när det kommer till min familj.

Publisert:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN