Wrestling-stjärnan avslöjar: Har haft cancer i elva år

avLinn Elmervik

Wrestling-stjärnan Roman Reigns, 33, tvingas pausa karriären efter att ha drabbats av cancer.

Sent i går kväll berättade brottaren att han diagnostiserades med leukemi redan för elva år sedan – och att sjukdomen nu kommit tillbaka.

Roman Reigns, som är en av wrestlingvärldens största stjärnor och verksam i WWE:s Smackdown, öppnade upp om sjukdomen i tv-programmet ”Raw” i går kväll, skriver TMZ.

Brottaren berättade att han diagnostiserades med leukemi redan 2008, när han var 22 år gammal. Han har kämpat mot sjukdomen sedan dess.

”Är hoppfull”

Nu tvingas han lämna sporten tillfälligt och lämnar ifrån sig Universal champion-bältet.

– Eftersom leukemin har kommit tillbaka kan jag inte slutföra min roll. Jag kan inte vara en aktiv tävlande och jag måste avstå från bältet. Jag ska inte ljuga, jag tar emot varje bön ni skickar åt mitt håll men jag söker inte era sympatier, jag vill inte att ni ska tycka synd om mig för jag är hoppfull, säger han.

1 av 2 | Foto: Splash
Roman Reigns.

Vill komma tillbaka

Men hans plan är att återvända till ringen.

– Jag ska övervinna det, jag kommer tillbaka och ni kommer att träffa mig väldigt, väldigt snart. Jag kommer tillbaka eftersom jag vill visa er alla därhemma och min familj, mina barn och min fru att när livet slänger något oväntat mot mig kommer jag slå tillbaka varje gång.

Roman Reigns började som amerikansk fotbollsspelare, men gick över till wrestling 2010.

ARTIKELN HANDLAR OM

Cancer