Carola bantar som en statsminister

Foto: DELAR DIET Carola Häggkvist och Fredrik Reinfeldt.
NÖJE

Carola Häggkvist vill gå ner i vikt för att orka stå på scenen.
Nu bantar hon med statsministerns diet.

Just nu är det hektiska tider för Carola Häggkvist, 45. Under hösten står hon på scen med sin egen krogshow "Elvis, Barbra & jag" på Tyrol i Stockholm.
Nu har sångerskan kommit fram till att hon skulle vilja gå ner sex kilo och få bättre kondition för att kunna orka mer på scenen och må bättre.

Samma diet som Reinfeldt

Detta ska Carola Häggkvist lösa genom att använda sig av samma bantningstrick som statsminister Fredrik Reinfeldt testade inför valspurten 2006 - något som ska ha fått Reinfeldt att tappa 14 kilo partiledarfett.
– Tillsammans med min mamma lagade vi maten som vi senare levererade i kylväskor till Fredriks dörr. Han fick dessutom påminnande sms när han skulle äta och hade mig alltid ett telefonsamtal bort då det gällde frågor om mat, träning och hälsa, skriver Mats Bergwall, grundare och VD för bantningsföretaget Svarta Lådan på sin hemsida.

Nöjd och proppmätt

På så sätt ska sångerskan gå ner dryga sex kilo på åtta veckor, är det tänkt. Och efter första dagen på statsministerdieten – det vill säga i går – verkade allt så länge vara frid och fröjd.

– Hittills så är jag mycket nöjd och faktiskt proppmätt av frukosten! Gott också, skriver Carola på sin blogg.

ARTIKELN HANDLAR OM

Klick!