Liam Gallagher

Liam Gallagher: Tyska polisen drog ut mina tänder med tång

Av: 

Jakob Meijer

NÖJE

Han förlorade sin framtänder i ett ökänt barslagsmål i München.

Nu avslöjar Liam Gallagher nya spektakulära detaljer kring bråket.

– Mina tänder drogs ut med tång av den tyska jävla polisen, säger han till The Guardian.

Att påstå att det gick vilt till när Liam Gallagher, 45, turnerade med Oasis är ingen underdrift. En av de mest omskrivna händelserna ägde rum år 2002 på en hotellbar i tyska München där Oasis spelade. 80 poliser ska ha kallats till platsen efter att Gallagher hamnat i ett stort slagsmål.

– Jag minns att jag satt vid ett bord under en balkong, och så tar plötsligt vår säkerhetsvakt tag i våra nackar och drar oss över det jävla bordet. Och nästa minut är det en lirare som släpper ner ett jäkla glasbord från balkongen, rakt ner mot våra huvuden. Men vakten fick undan oss. Vi kunde ha dött. Och det var då det brakade loss, säger Liam Gallagher till The Guardian.

Har egen teori

Och det var inte bara hotellinredningen som gick sönder under bråket. Liam Gallagher fick även två framtänder utslagna.

Men nu presenterar Gallagher en annan teori om vad som egentligen hände den där kvällen. Han påstår att det var den tyska polisen som såg till att han blev av med tänderna; de ska ha dragit ut dem med en tång.

– Om jag slog dig över munnen kan man ju tänka sig att du hade fått en fläskläpp. Men jag fick ingen, säger Liam Gallagher.

”En hämnd”

Liam Gallagher ska ha slagits medvetslös under bråket, och det var då poliserna, enligt honom, passade på. Gallagher påstår att det från polisens sida rör sig om en hämnd.

– Så här tror jag att det gick till: allt började när jag vid något tillfälle sparkade en polis i hotellobbyn. Jag tror han gav mig ett slag över huvudet när vi satt i bilen.

När han senare vaknade upp i en fängelsecell märkte han att tänderna saknades. Men det var något som inte stämde.

– För de var utdragna helt perfekt. De påstod att jag gick upp för trappan och blev fälld och att jag tappade dem då. Men då hade de brutits av, eller hur? De faller inte bara ut så så där.

Oasis bildades 1991 och splittrades 2009 i samband med att Noel Gallagher, Liams bror, efter flera år av konflikter valde att hoppa av.

ANNONS

Rea upp till 50 % hos Cervera! Passa på att klicka hem dina favoriter här!

Extern länk från Cervera

Shoppa här!

Publisert:

LÄS VIDARE

Elin Nordegren säljer lyxkåken – för 430 miljoner

ÄMNEN I ARTIKELN

Liam Gallagher

Oasis