Jennifer Anistons kärleksdrama

Publicerad 2011-06-25

Första bilderna på parets hemliga ringar!

Både samboskap och ringbyte – inom loppet av ett år. Förhållandet mellan Jennifer Aniston och Justin Theroux är hetast på Hollywoodhimlen. Den här avslöjande bilden togs den 15 juni.

Theroux dumpade flickvännen för Aniston.

Nu flyttar han ihop med Hollywoodstjärnan.

Theorux med ex-flickvännen Bivens. Aniston till höger.

Hollywoods just nu hetaste kärlekspar tiger som muren om sin romans. Mycket tyder dock på att skådespelarkollegorna Jennifer Aniston, 42 och Justin Theroux, 39, är bra mycket mer än ”bara vänner”. Nyligen flanerade paret runt på New Yorks gator med matchande ringar – bara en vecka efter att Theroux dumpat sin flickvän sedan 14 år.

Han och Jennifer, som uppges ha dejtat i hemlighet sedan inspelningen av komedin ”Wanderlust” i höstas, lämnade härom veckan ett New York-hotell med de matchande guldringarna på sina vänstra ringfingrar.

Rasande takt

Förhållandet, som outades i pressen i maj, fortsätter att utvecklas i rasande takt. Enligt veckotidningen US Weekly har Theroux redan flyttat in i Anistons lyxvilla i Los Angeles.

– Hon presenterar honom som sin pojkvän, säger en källa till tidningen.

Ryktena om romansen innebar spiken i kistan för Theroux 14 år långa förhållande med stylisten Heidi Bivens, 35, som nyligen flyttade ut ur parets gemensamma bostad i New York.

– De träffades när hon var 20 och han var 24 och ja, hon flyttade ut från deras bostad förra helgen. Hon vill inte kommentera det, säger Bivens talesperson för New York Post Page Six.

Enligt en källa kom romansryktet kring pojkvännen som en chock för Bivens.

– Hon och Justin har varit tillsammans i flera år. Sen mötte han Jennifer och allt förändrades. Först menade han att de bara var vänner, säger källan.

Att Theroux var i en relation när kändisparet började smygdejta var inget större hinder för Aniston, som enligt källor till US Weekly anordnade fester i sitt hem för att komma närmare motspelaren.

– Det var intima fester. De spelade spel, drack och så började de hänga, berättar en källa för tidningen.

Paret har setts på flera middagar och fester tillsammans på senare tid. Senast på MTV Movie Awards efterfest i West Hollywood, där kollegorna öppet visade sina känslor och aldrig lämnade varandras sida.

Utbytte kyssar

”Hon justerade hans slips och han gav henne en kyss och smekte henne på kinden... De utbytte kyssar hela kvällen”, skriver tidningen.

Theroux uppges vara Anistons första seriösa förhållande sedan uppbrottet med strängböjaren John Mayer 2008.

ANNONS

Följ ämnen i artikeln