Rihanna gör upp med exet

NÖJE

Nya videon innehåller tydliga referenser till havererade förhållandet med Chris Brown.

Det börjar med passionerad kärlek men slutar med bråk, tabletter och tårar.

Mycket tyder på att sångerskan Rihanna, 23, grävt fram skelett från förhållandet med sångaren Chris Brown, 22, i hennes nya musikvideo till låten ”We found love”.

Det var i början av 2009 som Chris Browns och Rihannas kärleksrelation tog slut. Bilder på Rihannas sönderslagna ansikte läckte ut i pressen och det visade sig att Chris Brown slagit henne blodig under en biltur. Senare samma år dömdes han till fem års villkorlig dom och ett halvårs samhällstjänst, men behövde inte sitta i fängelse.

Tatuerar rumpan

Även om det inte förekommer fysiskt våld i Rihannas musikvideo finns paralleller till den destruktiva relationen. Sångerskan har handplockat brittiske modellen Dudley O’Shaughnessy, 21, till att spela hennes pojkvän. Med sitt blonderade hår är Dudley slående lik Chris Brown under perioden han dejtade Rihanna. I videon får man se hur deras glödheta förhållande bryts ner. Den destruktiva vändningen kommer när paret börjar bråka i en bil. Sedan får man se pojkvännen tatuera in ordet ”mine” på Rihannas rumpa. De röker, tar tabletter och skriker på varandra för att till sist göra slut. Huruvida videon är självupplevd eller inte har Rihanna i skrivande stund låtit vara osagt. Men på Twitter lämnar stjärnan följande kommentar:

”Djup video”

”Det här är antagligen en av de djupare videor jag någonsin gjort. Det handlar om kärlek och hur kärlek är som en drog ...”

Enligt flera amerikanska tidningar hettade det till mellan Rihanna och Dudley under inspelningen. Nu ryktas det om en sprakande romans.

– Hon tog alla möjligheter att närma sig honom och i en paus satt hon i hans knä, säger en källa till The Sun. Sara Thun

ARTIKELN HANDLAR OM

Klick!