Farmen

Felicia Book om olyckan i ”Farmen vip”

Felicia Book: ”De sa, vad du än gör, titta inte på benet”.

Av: 

Benjamin Andrée

NÖJE

Först fick Frank Andersson åka ambulans - sedan var det Felicia Books tur att göra detsamma.

Premiäravsnittet av ”Farmen VIP” är en olycksdrabbad historia.

– Det kändes som att någon stod och försökte hugga av mig benet, säger Felicia Book till Nöjesbladet.

I måndagens premiäravsnitt av ”Farmen VIP” blir det dramatiskt värre.

Två deltagare blir hämtade med ambulans. Förutom brottarlegenden Frank Anderssons ambulansfärd som Nöjesbladet redan rapporterat om blir även influencern Felicia Book hämtad med ambulans efter en läskig olycka i första avsnittet.

– Det var jävligt dramatiskt den dagen. Frank åkte in på förmiddagen. Jag stod och lagade mat och han höll mig sällskap och då kollapsade han vid bordet. Så då var ambulansen där och hämtade honom. Senare på eftermiddagen var det min tur, säger Felicia Book till Nöjesbladet.

Enligt Felicia så har programmet klippts rätt hårt och visar bara upp en bråkdel av allt som hände den dagen.

Vad hände egentligen när du skadade dig?

– Jag och Dogge (Doggelito, reds anm) skulle hämta virke med häst och vagn och när vi skulle vända på ängen så sa jag till Dogge: ”Tänk nu på att ta ut svängen ordentligt”. Sedan vet jag inte riktigt vad som hände för plötsligt gör hästen en tvärvändning och börjar skena. Vagnen går sönder och välter över mitt ben, säger hon.

– Jag klämdes under vagnen och släpades med en bit. Som tur var kom hela produktionsteamet springande och lyckades få loss mig. Det såg rätt otäckt ut och det stack ut kött ur såret. Först trodde de att jag hade brutit benet och de sa: ”Vad du än gör, titta inte på benet”.

Felicia blev liggande på ängen i väntan på ambulansen i något som enligt henne själv kändes som en evighet.

– Det gjorde så jävla ont. Det kändes som att någon stod och försökte hugga av mig benet. Men här måste jag faktiskt tacka Regina Lund. Hon var helt otrolig och satt hos mig hela tiden tills ambulansen kom och hon fick mig att fokusera på annat än smärtan och höll mig lugn.

Väl på sjukhuset i Värnamo gjordes en upptäckt som ställde till det för Felicia, så att hon inte fick återvända till farmen och de andra deltagarna.

– Jag hade så dåliga blodvärden att läkarna inte förstod hur jag kunde stå på benen. Jag fick en blodtransfusion och de gjorde en gastroskopi. Det var ingen rolig upplevelse. Och allt detta på min födelsedag. Det blev ett dygn på akuten istället för att fira, säger hon.

Felicia menar att hon ändå insisterade på att få återvända och fortsätta tävlingen men på grund av sina dåliga värden gav läkarna henne inte sin tillåtelse.

Är du helt återställd nu?

– Nej, det är jag inte. Jag har ett hack i benet och en liten nervskada som jag inte blir av med. Men det känns ändå helt okej. Även om jag inte åkte till ”Farmen” för att vara med i två dagar och sedan skada mig och åka hem med ett fult jävla ärr och en nervskada så är ändå livet och hälsan viktigare än ”Farmen”.

Felicia Book har tidigare berättat om det starka vänskapsbandet hon knöt med Frank Andersson under vistelsen på ”Farmen”.

– Det kan ju tyckas lite konstigt efter så kort tid men vi åkte ju in samma dag och låg på sjukhuset i Värnamo tillsammans. Och på så sätt kom vi varandra väldigt, väldigt nära. Det var också jag som hjälpte honom hem sedan, säger hon.

”Farmen VIP” sänds måndag 20.00 i TV4 och TV4 Play.

ANNONS

Muminmuggen Fiske finns nu till ett rabatterat pris hos Nordic Nest - köp den idag!

Extern länk från Nordic Nest

Gå till rabatten

Publisert:

LÄS VIDARE

Sanningen bakom ”Farmen VIP”

ÄMNEN I ARTIKELN

Farmen

Frank Andersson

Felicia Book

Farmen VIP