- Marie har fått tillbaka gnistan

NÖJE

Stjärnan mår mycket bättre - är i Thailand på familjesemester

Marie Fredriksson har fått nya krafter.

Nu är Roxettestjärnan och hennes familj på semester i Thailand.

- Det stämmer att hon är bättre än tidigare, säger hennes manager Marie Dimberg.

Foto: "SKILLNADEN ÄR SOM NATT OCH DAG" Marie Fredriksson har hämtat sig rejält sedan hon opererades för en hjärntumör förra hösten. Just nu är hon och maken Micke Bolyos samt parets barn på semester i Thailand.

Beskedet om att Marie Fredriksson, 44, hade drabbats av en hjärntumör chockade många. Efter en svår operation i oktober avlägsnades tumören och efter det har den populära sångerskan genomgått flera strålbehandlingar på Radiumhemmet i Stockholm.

Starka cellgifter

Hon har också tagit starka cellgifter som ska hindra en eventuell spridning av sjukdomen.

Men några nya tumörer har inte hittats, och i dag mår Marie Fredriksson betydligt bättre än tidigare.

- Det stämmer. Just nu är hon på semester utomlands, säger hennes manager Marie Dimberg.

Åkte i söndags

I söndags åkte Roxette-stjärnan till Thailand för att koppla av och få vara med sina närmsta. Med på resan är hennes man Micke Bolyos och barnen Josefine och Oskar. Familjen har planerat att vara borta i två veckor.

- Den senaste tiden har Marie varit mycket piggare. I ögonen finns den där gnistan som ingen kan ta miste på, säger en av stjärnans vänner.

Marie Fredrikssons vän och kollega Per Gessle har även han sett den positiva utvecklingen:

"En djävulsk smäll"

- Det är en djävulsk smäll hon fått men jämfört med hur hon mådde i november-december så är det som dag och natt. Hon mår otroligt mycket bättre, även om hon är trött, säger han till Svenska Dagbladet.

I förra veckan stämde Marie Fredriksson tidningen Expressen för att de hade publicerat spekulationer om hennes sjukdom. Sångerskan kräver bland annat 500 000 kronor i skadestånd. Pengar som Marie Fredriksson tänker skänka till Cancerfonden.

Daniel Nyhlén