”Ullared är som tortyr”

avMalin Collin

Publicerad:
Uppdaterad:

Varuhuschefen: Hon var här och signerade skivor gratis

1 av 3 | Foto: LINA BOSTRÖM EINARSSON
”Jag åker inte dit för pengar” Pernilla Wahlgren ratar Ullared på sin blogg. ”Jag skulle inte ens åka dit om jag fick betalt”, skriver hon bland annat.

Ullared lockar både tittare och besökare.

Men Pernilla Wahlgren skulle inte åka dit ens om hon fick betalt.

– Men hon har ju varit här och fick inte ett öre betalt, säger Boris Lennerhov, vd för Gekås i Ullared.

I går skrev Pernilla Wahlgren ett blogginlägg där hon gick till hård kritik mot köpcentrumet Ullared och dess besökare efter att ha sett ett avsnitt av Kanal 5:s ”Ullared”.

– Jag skulle inte ens åka dit om jag fick betalt! Och då är jag ändå en sån som kan shoppa överallt. Till och med på bensinmackar. Men det här var det absolut värsta jag har sett, skriver hon i sin blogg.

Pernilla Wahlgren förstår inte de som åker långväga och längtar efter att handla där.

– Det är inte shopping! Det är tortyr! skriver hon.

Ber om ursäkt

Blogginlägget avslutas med en ursäkt till de trogna Ullaredbesökarna.

– Dit får ni mig aldrig! Sorry alla Ullared-lovers.

Boris Lennerhov, vd för Gekås i Ullared, förvånades av den folkkära artistens utspel. Vad Pernilla Wahlgren utelämnade i blogginlägget var nämligen sitt eget besök på Ullared.

– Jag vet inte riktigt vad hon har för ångest men Pernilla Wahlgren har ju varit här. Hon signerade en skiva som hon gjorde med sin bror. Då fick hon inte ett öre betalt trots att de gärna vill ha det när de kommer till köpcentrum. Sedan uppträdde hon och sjöng några låtar också så den tortyren kan ju inte ha varit så våldsam. Jag tror hon handlade något också, säger han.

”Saknar henne inte”

Boris Lennerhov föredrar att ha besökare som uppskattar Ullared.

– Trivs hon inte med att komma hit ska hon givetvis inte göra det. Det är 4,5 miljoner i år som har gillat det så det är synd att kalla dem obegåvade. Hon får gärna stanna hemma. Jag saknar henne inte.

Pernilla Wahlgren har förgäves sökts för en kommentar.

Publicerad: