Kuppen mot Martin Stenmarck – gifter sig med Hanna Hedlund

Martin Stenmarck och Hanna Hedlund ska gifta sig.

Efter sitt uppträdande på ”Allsång på Skansen” kidnappades Stenmarck av sina vänner.

– Nej, jag dör!, skrek en överraskad Stenmarck.

Det sjätte programmet av SVT:s ”Allsång på Skansen” gästades av bland annat Martin Stenmarck, 43. Med hitlåten ”Sjumilakliv” inledde han programmet. Och fick sig en rejäl överraskning efter sändningen.

Bakom scenen väntade ett helt kompisgäng på att få kidnappa Martin Stenmarck och ta med honom ut på svensexa.

Det tog inte många sekunder efter att han lämnat scenen förrän han fångaded av sina vänner och bars ut från Skansenområdet.

– Helvete, helvete, helvete. Nej, jag dör!, skrek en överraskad Stenmarck.

”Svensexa!!”

I gänget fanns bland annat David Hellenius, Anders Timell, Andreas Johnson och Nassim al Fakir.

– Det var kul att du öppnade med låten där du sjunger ”Jag kommer inte hem ikväll”. För det gör du inte, skrattade en av vännerna när Martin bars ut.

De alla försvann senare i en taxi mot stan.

Kort efter publicerade Anders Timell en bild på Stenmarck i en rulltrappa på Instagram samt texten ”Svensexa!!”.

För Nöjesbladet berättade en ur kompisgänget hur de planerat att ta sig upp på scenen under Martins framträdande men att SVT satte stopp - då de inte ville att något skulle avbryta sändning.

Nöjesbladet har sökt SVT utan framgång.

Bytt ringar tidigare

Hanna Hedlund, 41, och Martin Stenmarck har sedan tidigare barnen Ida, Love och Saga.

Paret har redan bytt ringar två gånger. En av gångerna tog Hanna modet till sig och friade när Martin fyllde 40. Frieriet möttes av förvåning och hejarop från gästerna.

– Alltså, det var ju så att förlovade vi oss way back in time. Redan efter att vi varit tillsammans i två år, men sedan försvann de där ringarna och så har Hanna hittat dem nu i någon låda, och det var där jag tror att tanken väcktes att hon ville göra det mer på riktigt den här gången. Hon sa ”nu orkar hon inte vänta på dig längre”. Men det var väldigt roligt, och jag blev väldigt chockad, helt tagen på sängen, sa Martin Stenmarck 2012 till Nöjesbladet.

Något bröllop blev aldrig av utan rann istället ut i sanden. Men nu är artistparet på det igen och ska alltså gifta sig.

Publisert:

LÄS VIDARE