Nöje

Kanye gör musik med Taylor Swift

Av: 

Ann Edliden

NÖJE

Forna fienderna gräver ner stridsyxan

Trots sin tidigare beef vill nu Taylor Swift och Kanye West göra musik ihop.

Det avslöjade West under en radiointervju där han också dissade Grammygalan.

– Jag går inte dit igen förrän de fixat röstningssystemet, säger stjärnrapparen.

När Kanye West och Taylor Swift fastnade på bild tillsammans under Grammygalan tidigare i veckan, med ett för Kanye ovanligt stort leende, var det många som reagerade. Få har glömt hans övertramp under Video Music Awards 2009 då han stormade scenen under Taylor Swifts tacktal och propagerade för att Beyoncés video borde vunnit priset i stället för Swifts.

Går in in studion tillsammans

I en intervju med Ryan Seacrests radioshow ”On air with Ryan Seacrest” uppger artisten att han och Swift definitivt ska gå in i studion tillsammans och att artisterna lagt sitt gamla groll åt sidan. West kommenterade också sitt skämt under Grammygalan, då han i en blinkning till sitt uppmärksammade ”Imma let you finish”-utbrott låtsades storma scenen när artisten Beck skulle hålla sitt tacktal.

– Självklart är Beck en av de mest respekterade artisterna och jag respekterar konstnärskap. Det var en bra stämning på galan och jag tror alla tog skämtet bra, säger han.

Inte nöjd

Stjärnan är dock inte nöjd med hur röstningssystemet är uppbyggt. Han hävdar att kända artister kommer sluta komma till Grammygalan om inte rösterna baseras mer på försäljningssiffror.

– Röstningssystemet är som en trasig klocka. De lyckas pricka rätt ungefär två gånger om dagen, säger West.

ANNONS EXTERN LÄNK

Glöm inte solskydd – handla SPF, munskydd och allt du behöver i sommar här.

MEDS

Publisert: