Klick!

Supermodellen hyllas – efter oretuscherad bild

Av: 

Natalie Demirian

NÖJE

Cindy Crawford visade upp kroppen

Hejdå Photoshop!

I en läckt bild visar den före detta supermodellen Cindy Crawford, 48, upp kroppen utan retuschering.

Nu tokhyllas hon i sociala medier.

Tvåbarnsmamman Cindy Crawford, 48, håller sig till verkligheten.

En bild på stjärnan har nu blivit ett hett ämne i sociala medier. Den före detta supermodellen poserar i underkläder, en hatt och en lång rock. Helt oretuscherat.

Från början sades det att bilden är till ett kommande nummer av tidningen Marie Claire, men nu visar det sig att bilden i själva verket tillhör decembernumret 2013 i den latinamerikanska editionen av Marie Claire, och att den oretuscherade bilden som nu cirkulerar i sociala medier har läckt ut.

”Oavsett var bilden kommer ifrån – vi har alltid vetat att Crawford är vacker, men att se henne så här gör bara att vi älskar henne mer”, skriver Marie Claire på sin hemsida.

”Acceptera sig själv”

I en intervju med tidningen från förra månaden säger Crawford att hon försöker vara en bra förebild för sin dotter genom att acceptera sig själv.

– Jag var aldrig en av de väldigt magra tjejerna som kunde äta vad de ville, så jag tränar absolut och försöker att äta rätt. Men samtidigt försöker jag vara en bra förebild för min dotter genom att acceptera mig själv, och inte bara säga ”gör det här att jag ser tjock ut”, ”jag kan inte äta det där”, eller ”jag går på en diet”. Jag försöker bara att föregå med gott exempel, säger hon enligt Metro UK.

Hyllas på sociala medier

Cindy Crawford var en av 1990-talets mest uppmärksammade supermodeller och hon har prytt hundratals tidningsomslag under karriären.

På sociala medier lovordas hon nu för bilden som läckt ut.

”Inspirerande”, ”vacker”, ”tack för att du håller dig till verkligheten” och ”hon ser vackrare ut än någonsin” är bara några av alla kommentarer som nu strömmar in på Twitter.

Själv har hon ännu inte uttalat sig om bilden.

ANNONS EXTERN LÄNK

Shoppa sommarens trender hos Gina Tricot - handla här.

Gina Tricot

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN

Klick!