Harry Styles helade ung stum flicka

Uppdaterad 2015-10-05 | Publicerad 2014-07-15

DAGENS HARRY

Nöjesbladet har aldrig tvivlat på vår vän Harry Styles, sångare i One Directions, krafter. Men nu har till och med vi tappat hakan. Nyligen helade Boybandstjärnan en ung flicka med hjälp av en slängkyss

Wembley Arena i London var helt nersläckt. Det enda skönjbart var tusentals ettriga smartphones med sikte på scenen. Publikens förväntningar var enorma. Snart skulle One Direction, jordens största, bästa, vackraste och gladaste pojkbandskvintett dyka upp.

Obeskrivligt sväng

Plötsligt dök bandet upp och det skakades hejvilt på både lemmar och frisyrer. Publikens gensvar går för en icke-directioner knapp att beskriva. Det skreks, svimmades och sjöngs som aldrig förr.

Stum sedan ett halvår

Men hos en i publiken, Laura Yeates, 15 ville den extatiska känslan inte riktigt infinna sig. Hon var sedan ett halvår tillbaka helt stum efter att ha drabbats av laryngit och faryngit.
Laura hade enligt Heat Magazine kämpat hårt för en åtråvärd plats vid scenkanten och beskådade tyst det spexande pojkbandsspektaklet.

Kämpat hårt

Plötsligt vänder sig skönlockig Harry Styles mot Laura, lyfter upp handen, slänger lite vatten och skickar en slängkyss. Laura översköljdes där och då av en positiv känslovåg som transplanterades över hela hennes kropp ända in i svalget. Plötsligt - PLÖTSLIGT kom det ut ett ljud ur Lauras mun. Ett pyttelitet, knappt hörbart skrik. Laura vänder sig förvånat till sin mor och viskar så tyst som bara en mor kan uppfatta.
— Mamma, lyssna, säger hon.

Full kareta

Bara en kort stund därefter kom Lauras röst mer och mer tillbaka. Varpå även hon kunde stämma in i hyllningssången till sina hjältar.

Harrys helande kraft

Vi har aldrig tvivlat på Harrys magnetism, hårsvall och goda humör. Men att Harry likt en helande profet hjälper unga damer från stumhet måste vi säga slå allt. 

Nöjesbladet fortsätter att följa Harry Styles magiska tillvaro.

Vänd er till vår Facebooksida för vidare teologiska boybanddiskussioner

ANNONS

Följ ämnen i artikeln