Baldwin om förlovningen: ”Välsignad”

avJakob Meijer

NÖJE

Justin Bieber och Hailey Baldwin har förlovat sig.

Nu reagerar fästmöns pappa, skådisen Stephen Baldwin på nyheten.

”Älskar er så mycket”, twittrar han enligt eonline.com.

I samband med en lyxsemester på Bahamas gick världsstjärnan Justin Bieber, 24, ner på knä och friade till flickvännen, tillika modellen Hailey Baldwin, 21.

Enligt vittnen på den restaurang där frieriet ägde rum i lördags ska gästerna blivit tillsagda av artistens säkerhetspersonal att lägga undan sina mobiltelefoner eftersom ”något viktigt skulle hända.”

Paret har själva ännu inte bekräftat förlovningen. Däremot delar deras föräldrar med sig av sin glädje i sociala medier.

”Stolt är en underdrift! Ser fram emot nästa kapitel”, skriver Justins pappa Jeremy Bieber på Instagram och taggade sonen.

Artistens mamma Pattie Mallette twittrar i samband med förlovningsnyheten:
”Love love love love love love love”.

1 av 2 | Foto: SPLASH NEWS
Stephen och Hailey Baldwin.

Raderade inlägget

Nu kommenterar även Stephen Baldwin, pappa till Hailey, förlovningen.

”Välsignad”, twittrade den numera djupt troende ”De misstänkta”-skådisen i söndags där han också lagt upp ett bibelcitat.

Senare samma dag ska han enligt eonline.com ha skrivit:

”Ett glatt leende på läpparna! Jag och min fru (Kennya Deodato) ber alltid för att Guds önskan slår in. Han finns i JB och HB:s hjärtan. Låt oss alla be för att hans önskan uppfylls. Älskar er två så mycket. Grattis”.

Baldwin tog senare bort inlägget.

Justin Bieber och Hailey Baldwin, som dejtade varandra en tid redan 2015, hittade tillbaka till varandra för en månad sedan efter att det tagit slut mellan Bieber och Selena Gomez.

Stjärnorna som gift sig 2018 01:01
ARTIKELN HANDLAR OM