Han är skandalmodellens nya kärlek

avMathilde Albinsson

1 av 2 | Foto: FLYNET - SPLASH NEWS/IBL SPLASH NEWS
Katie Price och Kris Boyson.

Katie Price skilde sig från ex-maken Kieran Hayler förra året, efter en otrohetsaffär med familjens barnflicka.

Men nu spirar kärleken på nytt för modellen.

På Instagram visar hon stolt upp sin nya pojkvän – en 29-årig fitnessinstruktör.

Det har ryktats om en romans mellan Katie Price, 40, och fitnessinstruktören Kris Boyson, 29.

På torsdagskvällen bekräftade modellen att de är ett par, uppger Daily Mail. De sågs semestra tillsammans i Skottland i början av juni – och på Instagram visar nu Katie Price upp Kris Boyson.

”Ord är överflödiga”, skriver hon till en bild där hon håller om Boyson och tittar drömskt mot honom.

Boyson har lagt ut samma bild på sin Instagram, med texten: ”På tiden”.

Enligt The Sun sågs paret äta en extravagant middag under weekendresan i Skottland, innan de dansade loss på en nattklubb.

Bekymrad över festandet

Nyligen bannlyste ex-maken Peter Andre henne från att träffa deras gemensamma barn, Princess och Junior, då han uppges vara bekymrad över Katies festande.

Katie Price var gift med artisten Peter Andre mellan 2005 och 2009 och har även varit med gift med kampsportsstjärnan Alex Reid (2010–2012) och stripparen Kieran Haley (2013–2017).

Den sistnämnde skilde hon sig från efter en påstådd otrohetsaffär. Förra året avslöjade Katie Price för The Sun att Kieran Hayle träffat familjens barnflicka i ett års tid. Till tidningen berättade Price att hon upptäckte affären när hon kom över sin mans telefon och hittade intima mejl som han skickat till sin älskarinna.

De senaste skandalrubrikerna handlade dock om ex-maken Alex Reid. I början av året började polisen utreda modellen för att ha spridit hämndporr. Katie Price anklagades för att mitt under en tv-inspelning ha visat publiken ett sexklipp med Alex Reid.

ARTIKELN HANDLAR OM