Izabella Scorupco har en ny kärlek

Izabella Scorupco.
Izabella Scorupco.

Izabella Scorupco sägs ha mött kärleken i affärsmannen Karl Rosengren. Nu visar de för första gången upp sig på bild tillsammans.

”Happy New Year sweetie pies”, skriver Izabella under bilden.

2015 skilde sig Izabella Scorupco, 47, från amerikanske Jeffrey Raymond. Efter det bestämde sig Izabella för att leva ensam.

– Jag tyckte det var ganska mysigt att sitta själv hemma i soffan med hundarna och se på film och var inte alls inställd på att träffa någon, förklarade Izabella nyligen i Aftonbladet.

Sedan en tid tillbaka har modellen och skådespelaren enligt Hänt en ny man i sitt liv. Han heter Karl Rosengren och jobbar med betalningslösningar för onlinespel.

– Haha! Livet leker och jag känner mig väldigt lycklig… Mer än det vill jag inte säga just nu, sade Isabella som svar på frågan om det är Karl hon är tillsammans med.

Lade upp samma nyårsbild

På nyårsafton lade både han och Izabella upp samma bild på sociala medier. Där står de och kramas och skålar i champagne. Under Izabellas bild på Instagram skriver hon ”Happy New Year sweetie pies” följt av två champagneglas och ett rött hjärta.

Paret blir gratulerade i kommentarsfältet av bland andra Marie Serneholt som skriver ”Gott nytt år vackra ni”, Tomas Brolin kommenterar med ”Gott nytt år på er” följt av ett rött hjärta och Izabellas vän Micael Bindefeld skriver ”Gott Nytt från oss till er!!!! Missed you last night. Puss”.

Att Izabella dejtar avslöjade hon härom månaden i Aftonbladet Söndag.

– Jag är lite förälskad just nu. Livet känns väldigt härligt och jag har bestämt mig för att det får kännas så här. Det har bara gått några månader, men helst av allt skulle jag vilja ställa mig på ett torg och skrika ut till alla om hur lycklig jag känner mig.

Izabella har sonen Jakob med exmaken Jeffrey och dottern Julia med före detta ishockeyproffset Mariusz Czerkawski.

Publisert:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN