Bianca Ingrosso om nya livet som sambo: ”Lite småtjafs”

Av: Mathilde Albinsson

Publicerad:

Bianca Ingrosso har blivit sambo med kärleken Philippe Cohen.

Efter två dagar under samma tak har de börjat upptäcka nya sidor hos varandra.

– Nu ser ju han hur stökig jag är och han ser också hur mycket kläder jag har och hur lite plats han får, säger hon med glimten i ögat.

Bianca Ingrosso, 23, har tagit förhållandet med pojkvännen Philippe Cohen, 23, till nästa nivå. I torsdags blev de sambor.

Då flyttade Philippe Cohen in hos influencern, i hennes två i Norra Djurgårdsstaden i Stockholm med sjöutsikt.

– Det har gått jättebra. Lite småtjafs här och där som alla som flyttar ihop första gången, men det blir bara bättre och bättre, säger Bianca Ingrosso när Nöjesbladet träffar henne på Guldtubengalan.

Bianca Ingrosso ler stort när hon pratar om sambolivet, men erkänner samtidigt att hon och Philippe har fått se nya sidor av varandra som kan bidrar till en del gnabb ibland.

– Det är vanliga saker som vi aldrig behövt tjafsa om innan. Nu ser ju han hur stökig jag är och han ser också hur mycket kläder jag har och hur lite plats han får, säger hon och iscensätter ett vanligt samtal mellan henne och Philippe:

– ”Vi måste ta bort lite skor”, kan han säga. ”Ursäkta mig, va”?

Gjorde slut

Bianca Ingrosso och Philippe Cohen hittade tillbaka till varandra under 2017 – efter att tidigare ha gjort slut. Ett uppbrott som tog Bianca mycket hårt.

– Jag skaffade mig ett fejkkonto för att stalka mitt ex. För att kolla vilka han gillade och vilka han följde, avslöjade hon nyligen i podcasten ”Har du sagt a får du säga b”.

Sedan ett år tillbaka är dock Bianca och Philippe ett par igen men har haft ett distansförhållande, då han bott och studerat i London. Nu är de redo att ta nästa steg, då Philippe är på väg hem till Sverige igen, lät Bianca nyligen hälsa på Instagram.

Och nu har han alltså landat. Bianca Ingrosso har gjort sitt bästa för att han ska känna sig välkommen.

Har du gjort plats för honom?

– En sån här garderob, det har han, säger hon med ett skratt och måttar med händerna i luften med ungefär en meters mellanrum.

Publicerad:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN