Camilla Läckberg till attack – efter baddräktsbild

NÖJE

Camilla Läckberg har fått massiv kritik efter att hon laddat upp en Instagrambild på sig själv i baddräkt.

Nu går författaren till mottattack.

”Blir så jävla trött på er ibland. Lägger ut en bild i baddräkt och genast sitter surgubbar o surkärringar av varierande åldrar och analyserar bilden med lupp”, skriver hon på Instagram.

1 av 2 | Foto: Thomas Johansson
Camilla Läckberg.

Camilla Läckberg och maken Simon Sköld befinner sig på lyxsemester i Dubai. Läckberg har förevigat resan genom att ladda upp flera Instagrambilder. Men ett inlägg, där författaren syns i baddräkt, har fått flera följare att ifrågasätta henne för att retuschera sina bilder.

Nu har Camilla Läckberg ledsnat rejält.

”Blir så jävla trött på er ibland. Lägger ut en bild i baddräkt och genast sitter surgubbar o surkärringar av varierande åldrar och analyserar bilden med lupp. (Skaffa ett liv istället?)”, skriver hon på Instagram.

Camilla Läckberg: ”Att ni inte skäms”

Läckberg förklarar att hon ofta använder filter till sina bilder.

”Men retuscherar inga jävla kroppsformer. Sen kan ni kolla linjer till förbannelse, raka linjer i spegel förvanskas, dörrar av trä mm är inte alltid snorraka. Här är en bild mer framifrån, utan filtret några av er stör sig så på”, skriver hon och ger en sista känga till sina kritiker.

”Varsågoda plocka fram vattenpassen och kolla hur raka linjerna är... asså att ni inte skäms... vuxna människor...”.

”Håll truten”

Läckberg stöttas nu av sina läsare.

”Onödiga kommentarer är endast resultatet av avundsjuka. Tråkigt nog har en del ändå behovet av att visa avundsjukan istället för att bara hålla igen”, kommenterar en person inlägget.

En annan skriver:

”Små avundsjuka människor som verkligen inte har ett liv. Som min mamma alltid sa till mig. Har du inget snällt eller positivt att säga håll truten. Tycker det är ett privilegium att bli inbjuden i någons liv och det skall man behandla med respekt”.

Camilla Läckberg – nu och då 00:24
ARTIKELN HANDLAR OM