Cody Simpson

Stjärnparet har gjort slut – för kärlekens skull

Av: 

Natalie Demirian

NÖJE

Kärlekssagan är över: ”Förblir vänner och varandras största supportrar”

Nu är kärlekssagan över.

Artisten Cody Simpson och fotomodellen Gigi Hadid har gjort slut, skriver E Online.

”De förblir vänner och varandras största supportrar”, säger Hadids representant.

Ett av det unga Hollywoods mest kända par är inte längre tillsammans.

E Online bekräftar att Cody Simpson, 18, och Gigi Hadid, 20, har avslutat sin relation för att fokusera mer på deras respektive raketkarriärer.

”Cody och Gigi vill tillåta varandra att låta honom bara fokusera på sin musik, medan hon kan fokusera och fortsätta att bygga sin karriär”, säger Gigi Hadids representant.

Inga ”hard feelings”

Enligt representanten finns det inget ont blod mellan dem. Snarare verkar det på uttalandet vara så att de redan nu hoppas på att bli tillsammans snart igen:

”De älskar varandra innerligt och har gjort slut i hopp om att växa på varsitt håll som kommer att föra dem samman i framtiden. De förblir vänner utan hard feelings och varandras största supportrar”.

Gjort slut förr

Det är inte första gången som paret gjort slut. I maj förra året gick de skilda vägar efter ett års dejtande, också då på grund av späckade scheman.

– Vi är fortfarande bästa vänner och jag kommer alltid att respektera honom och stötta hans karriär. Jag älskar Cody till döden och han älskar mig, sa Gigi Hadid då.

Cody Simpson och Gigi Hadid har 2,4 respektive 3,2 miljoner följare på Instagram. Cody slog genom i hemlandet Australien 2009 och gör nu raketfart med sin musikkarriär medan Gigi, Maybellines nya ansikte utåt, är en av de största modellerna i branschen just nu.

Båda två har en minst sagt kändistät umgängeskrets där några av bästa kompisarna är Kylie och Kendall Jenner, Selena Gomez, Justin Bieber och Taylor Swift.

ANNONS

Ellos Badkläder! Baddräkter och bikinis med hög midja, shapingeffekt i fina färger till ett bra pris!

Extern länk från Ellos

Shoppa här!

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN

Cody Simpson

Gigi Hadid