Leonardo DiCaprios svenska look-alike blev en världsnyhet

Publicerad:
Uppdaterad:

NÖJE

Konrad, 21: ”Mycket värre när jag är utomlands”

1 av 8
CNN.

Först Johnny Depp. Nu Leonardo DiCaprio.

Sverige har fått ännu en världsberömd kändisdubbelgångare.

”Leonardo DiCaprio har den sjukaste svenska dubbelgångaren”, skriver Us Magazine.

I måndags avslöjade Nyheter24 att filmstjärnan Leonardo DiCaprio, 40, har en svensk dubbelgångare i bartendern Konrad Annerud, 21 från Linköping. I intervjun berättar Konrad Annerud att han ofta blir misstagen för den amerikanska superstjärnan.

– Det är mycket värre när jag är utomlands. När jag var i Italien somras så kände jag typ att jag ville raka av mig håret, då blev det kaos. Folk ropade "Leo!" och vill ta bilder hela tiden. Det var bland det sjukaste jag varit med om, säger Konrad Annerud till Nyheter24.

Nyheten fick snabbt viral snurr. Nu har den blivit en världsnyhet.

”Leonardo DiCaprio har den sjukaste svenska dubbelgångaren” skriver den amerikanska tidningen Us Magazine. ”Konrad har samma bakåtslickade mörkblonda hår och eldiga blick som gjorde Leo till en stjärna på 90-talet” skriver brittiska Daily Mail.

Bara de senaste dagarna har Konrad Annerud fått över 100 000 sprillans nya Instagramföljare.

Men han är inte den enda svenska DiCaprio-kopian. Calle Eklund Larsson från Upplands Väsby får också folk att vända sig om på gatan.

”Vårt besök på Madame Tussauds i London, med Carl bredvid Leonardo-dockan, var en upplevelse”, skriver Christina Eklund Larsson.

Kolla bilden i bildspelet så förstår du varför.

Publicerad:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN