Claes Malmberg skiljer sig

NÖJE

Äktenskapet är över efter 20 år

1 av 3 | Foto: Ser ingen konflikt Fatima Rainey, här med sambon Claes Malmberg, har skrivit en av de officiella OS-låtarna. Foto : CHARLES HAMMARSTEN/IBL

Kärleken är över.

Skådespelaren Claes Malmberg och hustrun Fatima Rainey Malmberg skiljer sig.

Paret är separerade sedan drygt ett år tillbaka.

I augusti förra året flyttade Claes Malmberg, 54 och Fatima Rainey Malmberg, 48 i sär. Då var separationen, som byggde på ett gemensamt beslut, på obestämd tid.

– Vi är särbos och fortfarande tillsammans. Så har det varit i några månader. Hon bor i Bjärred och jag bor i Lund, berättade komikern för Nöjesbladet och sa samtidigt att paret inte hade några planer på skilsmässa.

Men nu är äktenskapet över. Den 17 december lämnade paret in en gemensam ansökan om äktenskapsskillnad till Lunds tingsrätt.

”Levt ihop i 20 år”

I ansökan skriver Claes och Fatima att de vill ha gemensam vårdnad om sina två barn. De önskar att skilsmässan föregås av betänketid.

I oktober förra året berättade Claes Malmberg att de separerat för att de ville testa ett nytt sätt att leva tillsammans på.

– Vi har levt ihop i nästan 20 år, så vi ville väl prova någonting nytt. Det är ingenting konstigt. Hon bor på ett ställe och jag på ett annat, sa han.

Nöjesbladet har sökt Claes Malmberg.

ARTIKELN HANDLAR OM