Anna Anka

Anna Anka: Nu vill jag berätta min version

Av: 

Jakob Meijer

NÖJE

Hon är tillbaka!

Anna Anka gör comeback i ”Svenska Hollywoodstjärnor” – nio år efter hennes omtalade debut i tv-rutan.

Och tittarna kan förvänta sig en taggad Anka.

– Ikoner gör aldrig en comeback, de väntar bara på det perfekta tillfället att ta över strålkastarljuset igen från de trötta och avlagda, säger Hollywoodfrun i ett pressmeddelande.

Annan Anka, 46, skapade rubriker redan i premiären av ”Svenska Hollywoodfruar” 2009 och hon blev snabbt en av de mest omskrivna. Men efter bara en säsong valde hon att hoppa av för att satsa på nya program.

Nu är Anka redo för comeback, vilket Nöjesbladet tidigare kunde avslöja.

– Det känns fantastiskt att vara tillbaka och skaka om showen. Jag tog en paus och nu är jag redo att kavla upp armarna och jobba igen. En anledning till att jag vill vara med igen är för att berätta min version av allt som varit, säger Anna Anka i ett pressmeddelande.

Filmat med nya pojkvännen

Då, 2009 var hon tillsammans med världsstjärnan Paul Anka, 76. Sedan dess har hon gått igenom en infekterad skilsmässa.

– När du inser ditt eget värde är det svårare att stanna kvar hos människor som inte gör det. Jag tror på att vara stark när allt annat går fel. Jag är otroligt stolt över hur jag har hanterat mina mörkaste motgångar i mitt liv, säger Anna Anka.

I dag lever hon med en ny man. Enligt uppgift till Nöjesbladet rör det sig om 26-årige svensken David Johansson, som också kommer att synas i programmet.

Blev tittarstorm

I första säsongen av ”Svenska Hollywoodfruar” blev det tittarstorm efter att Anka uttalat sig om en kvinnas skyldigheter gentemot sin man.

”Om din man vill ha att du suger av honom varje morgon det första han gör när han vaknar ja då får du ställa upp på det som fru” och ”kvinnan får skylla sig själv om mannen springer och är otrogen”, var bara några av de uttalanden hon bjöd på.

Och vad det verkar tänker hon inte hålla igen när hon nu är tillbaka.

– Jag är med i programmet igen för att bevisa att folk har blivit hatade för att vara äkta medan andra blivit älskade för att vara falska. Men även salt ser ut som socker. Håll i er för denna säsong blir något utan dess like - en show med ord och inga visor, säger Anna Anka.

Gunilla Persson och Maria Montazami är tillsammans med Anna Anka några av de starkaste profiler som ”Svenska Hollywoodfruar” har bjudit på. Det är ännu inte klart vilka som blir Ankas kollegor i den nya säsongen.

”Svenska Hollywoodfruar” sänds i höst på TV3, Viafree och Viaplay.

Nöjesbladet har sökt Anna Anka via TV3 som hänvisar till pressmeddelandet.

ANNONS EXTERN LÄNK

Nu smygstartar rean hos Cervera: 30-50 % rabatt på utvalda varor!

Cervera

Publisert:

LÄS VIDARE

Anna Anka sågar tv-succén: ”På nedgång”

ÄMNEN I ARTIKELN

Anna Anka

Svenska Hollywoodfruar