John Holmes – porrikonen med världens största familjejuveler

Publicerad:
Uppdaterad:

Nöjesliv i veckan med Karolina Fjällborg

Måndag

Historien om John Holmes

Tv bjussar på två intressanta dokumentärer: ”Ray Davies – världen från mitt fönster”, om The Kinks frontfigur (SVT2, 22.30), och ”John Holmes: Verklighetens Dirk Diggler”, om porrikonen med världens största familjejuveler (TV3, 22.15).

Tisdag

Missa inte Tom

S Nya TV6 inleder sinav sändningar! På premiärdagen flyttas Lettermans talkshow över dit från ZTV – och gissa vem som är där. Soffhopparen Tom Cruise! Missa inte det. Vad som helst kan hända.

Onsdag

Atomic Swingsläpper nytt

Svenska skivsläpp från Poodles, Shirley Clamp, Patrik Isaksson, Atomic Swing och Snook. Plus ett gäng sköna dvd-releaser, som ”Transporter 2”, ”Match point” och ”Den bästa av mödrar”.

Torsdag

Håll koll på vad du äter

Missa inte ”Saknas: 100 miljoner kvinnor”, om de systematiska aborterna av flickfoster i Kina och Indien (SVT1, 22.00). Och på TV3 säsongsstartar brittiska ”Du är vad du äter”, 20.00.

Fredag

”Hustle & flow” är magisk

Bomma inte att ”Hustle & flow” går upp på biograferna. Se den! Den är magisk. Och så har Stephen Kings ”Kingdom hospital” premiär på TV6 – en serie som är inspirerad av Lars Von Triers ”Riket”. Och så släpper Neil Young skiva.

Lördag

Marley på SVT 2

De som är hemma framför tv:n vid lunchtid kan se Bob Marley i en dokumentär om hans liv, SVT1, 12.50. Senare, klockan 20.00, är det temakväll på ämnet girighet i SVT2.

Söndag

Dylanfrossa

På söndag kör SVT ännu en musikdokumentär på matinétid – Martin Scorseses kompetenta ”Bob Dylan – No direction home”, SVT1, 12.15. Helgens must see.

Karolina Fjällborg

Publicerad:

ÄMNEN I ARTIKELN