Vad går Linda Bengtzing på egentligen?

NÖJE

Bortsett från den obligatoriska ansträngda partystämningen och Ulrika Erikssons kläder - som ju kändes helt fel - så var det mesta ovanligt rätt i "Rampfeber" i går. Det var tre riktigt stabila par som äntrade scenen.

Claes Malmberg och Tommy Körberg plockade poäng genom att skaka gubb-booty, och Peter Wahlbeck och Lotta Engberg hade jabbat upp sig rejält sedan förra gången.

Men kvällens finaste duo var förstås ändå vinnarna Glenn Hysén och Linda Bengtzing. De var klädda i matchande rosa och gröna kläder, sjöng värsta helyllelåten och var så söta så.

Även om åldersskillnaden dem emellan faktiskt tillförde numret ett lite kinky inslag. Äldre man, lammkött, arv, Anna Nicole Smith" Ja, det fick i alla fall min hjärna att skena iväg.

Men hur som helst - det känns som om Glenn och Linda ligger hyfsat till inför finalen. Folk älskar ju fotbollshjältar (vilket förstås även gynnar konkurrenten Magnus Hedman) och vad gäller Bengtzing så undrar jag om det finns någon människa i Nöjessverige just nu som är så i gasen som hon är.

Tjejern är verkligen överallt. Inte en scen, inte en tv-apparat, inte en tidning går säker.

Jag vill veta vad människan går på.

Jag behöver nämligen lite.

Karolina Fjällborg

ARTIKELN HANDLAR OM