Nöje

Charlotte Perrelli: Det blir en pojke

NÖJE

Snart har Charlotte Perrelli tre män i sitt liv.

Sångerskan väntar en son.

– Det är mysigt, nu får Angelo en lekkamrat, säger hon.

I slutet av oktober kommer storken till Charlotte och Nicola Perrelli. Redan nu vet paret att det blir en son, avslöjade Charlotte i gårdagens "God natt, Sverige" i TV 4.

– Vi var på ultraljud nyligen och då syntes det tydligt att det var en pojke. Jag vet inte om det beror på att han brås på sin pappa eller att han låg i ett speciellt läge, säger Charlotte till Aftonbladet.

Något namn är ännu inte spikat.

- Men vi har börjat spåna på lite olika italienska killnamn på A.

Kommer ni att försöka få en flicka också?

– Det är möjligt att vi kommer att skaffa en till. Det vore kul med en flicka. Men så länge barnet är friskt spelar det ingen roll vad det blir för kön.

Högt tempo

Charlotte Perrelli har redan gått halvvägs i graviditeten.

Och trots att hon snart är höggravid tänker hon inte dra ner på tempot. I sommar turnerar hon runt i Sverige med "Tältprojektet". Sedan börjar hon repetera inför "Skönheten och Odjuret" på Göta Lejon i Stockholm.

"Det är jättetungt"

– Barnet kommer i slutet av oktober och det är premiär den 7 november så jag passar på att repetera så mycket som möjligt innan förlossningen.

Och så blir det julkonserter också. Hur orkar du?

– Det är jättetungt när man lagt på sig 15-20 kilo och känner sig klumpig i högklackat. Men mår man bra är det skönt att röra på sig och inte sitta hemma på arslet och glo.

Linda Hjertén

ANNONS EXTERN LÄNK

Fixa vita tänder hemma på 30 minuter – köp smidigt startkit här

Dentway

Publisert:

Aftonbladet

/

Nöje